ToyBonnie
Klubjai:   · FNAF és bendy fan club
 
   ToyBonnie
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
nevem!♥♥♥ érdekes ember vook,

Imádom a FNAF-ot a sister locationt! 
sokan ♥
♥♥♥♥
Remélem tetszeni fognak a képeim, neveldéim stb.. Szivesen barátkozok bárkivel! Ha barátkozni akarsz irj nekem egy levelet. Történetet írok! Kedvenc karakterem: Toy-ok a fnaf-ból,

A Bonnie játék nagyon közönséges animatronikus, mint az eredeti Bonnie az első játékban, különösen a sokkal korábbi éjszakákon. Ő mindig az első animatronikus, aki a színpadon mozog, ami rendkívül hasonlít az eredeti partneréhez. Bonnie játék nagyon lassan mozog, és időt vesz igénybe a szellőzőnyílásokon. Mindazonáltal, figyelmen kívül hagyva a Toy Bonnie-t, és túl sok időt töltök a Monitorot nézni, valószínűleg az éjjelőről támad és megöli.

Amint a játékos látja a Toy Bonnie-t a megfelelő légterelő vak pontján, a játékosnak felszerelnie kell a Freddy Fazbear Head-t. Ha jól sikerült, a játékos látni fogja, hogy a lámpák röviden villognak és leállnak, ahogy a Toy Bonnie jobbra a szoba közepére csúszik, és az eltűnés előtt bámulta az éjszakai őrséget. A fej felszerelésének elmulasztása, majd a monitor emelése és leengedése esetén a Game Over játékot eredményez. Van azonban esély, főleg késő éjszakákon, hogy nem támad azonnal. A lejátszónak még mindig szüksége van arra, hogy felszerelje a fejét, hogy megszabaduljon tőle, különben a monitor következő használatakor az éjszaka véget ér. Miután elhagyta a Hivatalt, visszatér a 3. pártszobába, és ciklusa megismétli.

Akárcsak a másik játék animatronika, Toy Bonnie nagyon inaktív a későbbi éjszakákban, bár ismét aktívabbá válik az 5. estétől és azóta.

Az Egyéni Éjszakából az éjszakai üzemmódok, ahol a Toy Bonnie aktív, az alábbiak szerint szerepel:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


                          IÁDOM A FNAF-OT!                         
Utolsó belépés: 579 napja, 19:45

  ToyBonnie   
  CicaNevelde  
ToyBonnie

Macskái:
kisfiam
lumcsek
Folti
Toy Chica
  CicaNevelde  
ToyBonnie

Macskái:
kisfiam
lumcsek
Folti
Toy Chica

 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat