lil'kinkylizard
 
   lil'kinkylizard
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
Hadd kezdjek azzal, amivel egy átlagos játékos szokott: a valódi nevem, korom, egyéb tulajdonságaim a játék szempontjából nem fontosak, így csak igen tágan határolnám be magamat.
A fiatal, nőnemű játékosok táborát erősítem, és, bár nem mondanám magam gyereknek, úgy igazán felnőttnek sem - valahol a kettő között lógok a levegőben.
Hajlamos vagyok írni (verset, novellát, regényt, magyarul: mindent IS. Egyébiránt olvasni (hűha, mindenfélét - ha listát kellene vezetnem, a világ összes papírja nem volna rá elég), rajzolni és festeni (ha rajz, akkor mind papíron, mind digitálisan szeretnem kiélni művészi késztetéseimet, ha pedig festés, akkor vászon-párti vagyok), zenélni (főként gitár és ének, de nem vagyok elzárkózva semmitől sem)
Ezeken kívül animés vagyok. Mindenféle típusú-színű-szagú-ízű animét fogyasztok, ami megtetszik, de ha személyes kedvencet kellene mondanom, akkor a Toradora!, a Tokyo Ghoul, a Psycho Pass, a Beastars és a Banana Fish az, amit ide sorolnék. Azaz, ha animés vagy, és ezeket még nem láttad, akkor sürgősen pótold!
Egyéb infókat tekintve, van egy cicám, Amanda. Félig maine coon, félig perzsa, hófehér, hosszú szőrű cicus, a legkedvesebb teremtés, akihez valaha szerencsém volt az életben (ez amúgy valahol nagyon szomorú ).
12 éve lovagolok rendszeresen, volt alkalmam kipróbálni mind az angol, mind pedig a western stílust, nekem ez utóbbi sokkal szimpatikusabb, ugyanis ez egy alapvetően laza ágazat, ami nagyon lóközpontú.
Aktuálisan egy quarter -és egy paint horse-ot lovagolok párhuzamosan, egyikük a Rey, másikuk pedig a Sonic névre hallgat. Fiatal pacik, így együtt tanulunk, de minden percét imádom.
Utolsó belépés: 1 napja, 12:44
  KutyaTanya  
lil'kinkylizard

Kutyái:
Cujo
♣️Koli♣️
Giada
Regulus
Katryn
Haru
§Demona§
GloZell
Hope
Chi-Chi
§Ronesmi§
  CicaNevelde  
lil'kinkylizard

Macskái:
Quilstream
Yakumo
Caime
EugeneLof
Kai
Zille
Senpai
Hazelreaft
Lycoris
Mochi
Red'leviathan
  NyusziTanya  
lil'kinkylizard

Nyulai:
Red'leviathan
Jake ♥

 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat