Megosztás: f i
   Anime / Manga & RPC / OC
 
Anime / Manga & RPC / OC Üdvözöllek téged, te véletlenül vagy szándékosan idetévedt látogató! ^^

Ez itt a Paw.hu 121. klubja (jelenlegi nevén Anime / Manga & RPC / OC, régebbi nevén Everything About AniManga & The RPC Band's Company [angolul: minden az animéről és mangáról, valamint az RPC-sek társasága], első nevén Anime & manga pictures, quotes and curiosities [magyarul: anime és manga képek, idézetek és érdekességek]), ami nemcsak azért különleges klubszám, mert 11 négyzete is 121, hanem azért is, mivel még egy ilyen klubszám által elérhető klub nincs ezen az oldalon. A klub URL-címe, illetve linkje:  http://www.paw.hu/?klub=121.

A klub nevéből adódóan japán rajzfilmekkel, valamint képregényekkel foglalkozik. Hogy pontosabban fogalmazzak, ezen a linken megtalálható több olyan kép vagy idézet is, melyek talán kevésbé ismertebbek, természetesen az érdekességet, kulisszatitkok mellett, amik szintén képekkel vannak illusztrálva. Továbbá különböző dolgok érhetők el e klubban az RPC/OC-kről, néhány saját illetve nem saját karakterrel színesítve. Érdekességként: ez a klub a legelső az összes Admin által adminisztrált oldalon, amely foglalkozik az RPC-vel. ^w^

Nos, akkor szerintem vágjunk is bele és ne szaporítsuk tovább a szót. Viszont még mielőtt ezt megtennénk, engedjétek meg, hogy bemutassam az őrzővédő kabalaállatunkat, ismertebb nevén Madara-samát a Natsume Yuujinchou nevű négyévados animéből, aki bár nem macska, attól eltekintve azért valljuk be, hogy igen jól áll neki ez a forma. Tehát Nyanko-sensei hivatása megvédeni e szerény közösség tagjait a tolvajoktól. ^^

Üzenet a klubtagok felé (avagy egy kis "jó tanács"): Előbb jó lenne várni egy kicsit, amíg betöltődik a klub, aztán meg lassan haladni lefelé, mert egy kicsit sok dologgal büszkélkedik, és képes lefagyni vagy összeomlani a böngésző a túl gyors tekerés miatt. ^^" /2013. 05. 02. 9:51/

KÖZELEG A 100 TAG
És ennek örömére bárki beküldhet saját munkákat! A 100. belépő természetesen ezenfelül még kedvenc animéjének openingjeit, endingjeit is kérheti, vagy akár videókat, képeket, idézeteket belőle. Itt az idő tehát a rajzprogramok előkaparására, és irány a szerkesztés! A legjobb munkák részt vesznek majd egy versenyben, aminek folytán díjazásban is részesülnek majd. Ganbatte kudasai! ^^ /2014. 05. 31. 12:29/

AZ ÍGÉRT MEGLEPETÉS
Napszaknak megfelelően ohayou, kon'nichiwa vagy konbanwa az idetévedőnek! ^^ Nem szeretném szaporítani a szót, ahogy ígértem, meghoztam a meglepetést az 50 tag eléréséért, valamint az 50. tag kisebb ajándékát is. Először is elmondanám, hogy nem kell nagy dologra számítani, de talán valakinek ez többet jelenthet holmi "na de jó, hogy kaptam ajándékot"-nál. Omedetou, Lélekzsonglőr, téged ért az a megtiszteltetés, hogy ennek a kicsinyke klubnak ékességei lehetnek gépen készített rajzaid (és akár néhány batárod készítményei is), amennyiben elfogadod az ajánlatot. ^^ (Amennyiben nem tetszik az ajánlat, jogodban áll visszamondani, ez esetben pedig javasolni valami mást, amit jobban szeretnél, valamint átruházhatod egy másik klubtagra is az "ajándékot".) Ja igen, és ami még fontos, hogy ezzel felkerültünk a 2. oldalra. ^^ /2013. 07. 23. 15:00/
A meglepetés elmaradt
Üdv néktek ismét. ^^ Sajnálattal kell közölnöm, hogy - amint az alcímféleség is elárulja - az ígért meglepetés elmaradt, mivel az ötvenedik tag nem élt a (nem túl nagy) lehetőséggel. Ezt a témát tehát lezártnak tekintem, helyette viszont szolgálok valami mással. ^^ /1013. 12. 18. 14:59/

KARÁCSONYI AJÁNLAT
Alig néhány nap maradt már csak a mindenki számára jól ismert keresztény ünnepig, karácsonyig. De vajon hogyan is ünneplik ezt a napot egyes animékben? Az elkövetkezendő néhány hétben egész pontosan erre keresem majd a választ, mely valószínűleg főleg képekben fog majd válaszra találni, azonban erről majd későbbre hagynám a felesleges beszédet. Addig is, most inkább lássuk, mit takar a cím: egész pontosan azt, aminek nézhető. A klubtagok ugyanis lehetőséget kapnak karácsonyi anime és/vagy manga képek, videók, esetleg zenék vagy egyéb, témához illő dolgok beküldésére, s amennyiben az elég igényesnek minősül, a beküldő nevével együtt helyet kap majd valahol ezen a tájon. Dewa, mata. ^^  /2013. 12. 18. 15:11/

♦                                                        ANIME CHRISTMAS
♣ Így szenteste előtti napon bejárva a világot sikerült meglesnem Narutóék világát. (Igazából nem is volt nehéz dolgom, viszont annál reményeket fűzök a klubtagok szórakozásához.) Lássuk tehát, hogy ki mit kapott ajándékba, vagy éppen ki hová indult!
Amint látszik, először még minden rendben ment, de aztán... khm, fogalmazzunk szépen, elszabadult a pokol. Ezt már csak az tudta tetézni, amikor váratlanul becsöngettek az ajtón, s mikor kinyitották, nagy meglepettség lett úrrá a jelenlévőkön. Vajon kik is jöhettek volna kántálni, ha nem az Akatsukisok? Majd Pein be is invitálta magukat a szobába. Később - valószínűleg egy játék keretein belül, a legnagyobb örömükre - a Homoki-testvérek útra kellett induljanak egy zsák szaloncukorral és ajándékokkal valamilyen eldugott helyszínre, hogy a többiek megkeressék őket, Ino viszont játék közben bealudt, és rémálom kerítette hatalmába. Végül rábukkantak a helyszínre, és vígan kezdtek keresgélni a dobozok között.

♣ Ichigóéknál is hasonlóképp telt az ünnep, de ők legalább nem okoztak akkora felfordulást. Egy lelkes rajongó meg is örökítette az ajándékbontást: Ichigo és Rukia ezután elindultak ajándékokat osztogatni, miután Rukia sikeresen kiiktatta a Télapót. Byakuya egy saját készítésű rajzot kapott, Renjiék és Rangikuék ajándéka egy-egy kép lett a készülődésről. Ukitake inkább visszament még egy kis édességért, de a nagy hó miatt sajnos késett, így lemaradt az ajándékosztásról. Végül még az Espada is eljött látogatóba, néhány legalábbis maradt a karácsonyi parti végéig. Az est fénypontja Rukia előadása volt, csodálatos hangjával mindenkit meglepett és elkápráztatott... bár tegyük hozzá, hogy nem ő akarta ezt az egészet. A buli végét a közös jelmezes fényképeződés jelezte. Konnak pedig muszáj volt kieszközölnie egy szerkesztett képet róla és Ichigóról valamint csak és kizárólag saját magáról. Rukiánál hiába próbálkozott, nála nem jött be. Itt azonban még nem volt vége, mert takarításkor még előkerült egy rég elfeledett kép Toushirou egyik karácsonyáról.

♦                                                        TUDTAD-E...?
                                                          ÉRDEKESSÉGEK!
Az animék készítői gyakran valós helyszíneket használnak fel különböző rajzfilmbeli tájak, vidékek, városok, falvak megelevenítésére, vagyis egy-egy többé-kevésbé ismert helyszínt csempésznek bele észrevétlenül a történetbe. Ilyen hely például Hinamizawa, a Higurashi no Naku Koro ni animéből ismert hely.
; ; ; ; ; ; .
Észlelhető még ilyen "csalás" az Air nevezetű anime részeiben is, főleg a következő képeken:
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; .
Viszont természetesen nem ezek az egyedüli helyek, amelyeket felhasználtak az animékben. Van még jó pár olyan hely, amit ha jól megvizsgálunk, felfedezhetünk több japán rajzfilmben.

♦                                                            IDÉZETEK

  • Naruto
▬ “Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.
▬ “Mosollyal tudod legegyszerűbben kihúzni magad a nehéz helyzetekből. Még akkor is, ha az a mosoly hamis.
▬ “Az élethez hozzátartozik az, hogy fájdalmat okozunk egymásnak vagy önmagunknak, de ebből nem következik az, hogy gyűlöljük a másikat.
▬ “Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült. Azért ne félj! Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat. Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre.
▬ “Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot.
▬ “Ott, ahol mindig gondolnak rád, oda mindig visszatérhetsz!
▬ “Engem még soha nem sebeztek meg, soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem, hogy itt belül valami szörnyen fáj.
▬ “Néha türelmesnek kell lenned, hogy elérhesd a céljaidat.
▬ “Nincsenek álmaim, mert mindet valóra váltom.
▬ “Amikor egy ember gyűlöl és nem ismeri el a másik létezését, a szeme, amivel ránéz, ijesztően hideg tud lenni.

  • Naruto Shippuuden
▬ “Lényegtelen, mennyire süllyedsz mélyre, ő akkor is a kezét fogja nyújtani feléd.
▬ “Mikor bántanak, megtanulsz gyűlölni. Másfelől viszont, mikor te bántasz másokat, haragot érzel, ugyanakkor bűnösnek is tartod magad. Azonban ha megérted ezt a fajta fájdalmat, akkor képes leszel kedves lenni másokhoz. A fájdalom ismerete segít nekünk felnőni, éretté válni. Felnőni pedig azt jelenti, hogy képes vagy mérlegelni a fájdalmat, és egyedül döntést hozni.
▬ “Ahol szeretet van, ott áldozatok is lesznek.
▬ “Szülőnek lenni azt is jelenti, hogy örök bizalommal viseltetsz a gyermeked iránt.
▬ “A művészetben folyamatosan magasabbra és magasabbra kell törekedned, máskülönben eltompul a szépérzéked. (...) Szerintem a művészet olyan, mint a virág, mely egy pillanatra kinyílik, hogy aztán elhervadjon. (...) A művészet nem más, mint pár pillanatig tartó szépség. Számomra a művészet lényege a robbantás!
▬ “Ha ölsz, előbb-utóbb téged is megölnek. A gyűlölet hozza elő ezt az okot és a következményét is. Egy csatában mindkét oldalon vannak halottak, sebesültek és fájdalom is.
▬ “Mindketten átlagos emberek vagyunk, akik az igazság nevében szomjazzák a bosszút. Azonban ha a bosszút igazságnak nevezzük, akkor ez az igazság még több bosszút szül majd. Gyűlöletet teremt.

  • Bleach
▬ “Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég.
▬ “Ha nem érhetlek el, emésszen hát a láng, hogy ne lássam többé a csillagokat, hogy az üvöltés ne szaggassa tovább a torkomat!
▬ “Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
▬ “A szívünk nem a testünkben van. Amikor gondolkodunk valamin, és törődünk valakivel, olyankor születik meg a szívünk. Ha egyedül lennél az egész világon, akkor sehol se lenne szíved. A barátainkra bízzuk a szívünket. Ha a barátaidra bízod, bennük tovább fog élni.
▬ “Ismerni a szomorúságot nem rémisztő. Az a tudat rémisztő, hogy már sosem lehetsz olyan boldog, amilyen egykor lehettél volna.
▬ “Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.
▬ “Még hogyha különbözőek is vagyunk, akkor is köthetünk örök barátságokat.
▬ “Kérlek, mosolyogj! Ahol nem süt a nap, ott mindenki elszomorodik.
▬ “Nem ejthetünk könnyeket. Ez a test veresége a szív ellen, mert számunkra, amit "szívnek" nevezünk, néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte felesleges.
▬ “Nem az a fontos, hogy mások szerint milyennek kéne lenned, hanem hogy te mi akarsz lenni!

  • Fullmetal Alchemist
▬ “Az álomban az a jó, hogy a képzeletünkben él. Ha valóra válik, nem álom volt.
▬ “Mindig is ezt a szabadságot akartam: hogy meghalhassak.
▬ “Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél.
▬ “A lélek nyomot hagy egy másikban, más szívében él tovább.
▬ “Boldog mindig az lehet, aki hajlandó megdolgozni érte.
▬ “Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe. Amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt el is vesztünk. Ez az egyenértékűség elve.
▬ “Ha lehunyjuk a szemünket, akkor is létezik egy világ rajtunk, és az álmainkon kívül is.
▬ “Az élőkkel százszor nehezebb. Egy szellemmel naphosszat elbeszélgetnék.
▬ “Nincs jobb tudás a tapasztalatnál.
▬ “A férfiaknál a tetteik beszélnek maguk helyett. Ha fáj valami, nem akarnak másoknak is gondot okozni vele. Nem akarják, hogy aggódj, ezért hallgatnak. Viszont, ha mégis nyafogni kezdenének, hallgasd meg, és tedd helyre őket!

  • Death Note
▬ “Ezen a világon csak igazság és gonoszság van. Gyermekkorom óta figyelem a környezetem, és ez az első tény, amire rájöttem. Az emberek kivétel nélkül rossz emberekre és jó emberekre, erre a két fajtára oszlanak. Még az általános iskola apró világát is ez a két fajta alkotta. Hiába tűztem ki nagy célokat az osztály diákbizottságában, mindig ott volt az ellenség. Fel kell venni a harcot a gonosz ellen. Bár néha úgy tűnt, hogy az igazság vereséget szenved, de bármi történt is velem, én szívből boldog voltam. "Köszönöm". A szenvedőnek ezért az egy szaváért akárhányszor kiálltam volna mellette. Minden erőfeszítésre képes voltam ezért. És végül bebizonyítottam a magam igazát.

  • Sámán király
▬ “- Honnan tudjam, hogy bízhatok-e benned?
- Ha tudnád, nem lenne bizalom.

▬ “Minden attól függ, honnan nézed. Az egyik ember fényt lát, a másik sötétséget.
▬ “Az élet olyan, mint az autóvezetés. Csak addig látsz, ameddig a fényszórók világítanak, de mégis megteszed az egész utat.
▬ “Akármilyen rögös út vezet a hegyre, biztos van még rögösebb.

  • Inuyasha
▬ “Ha a sors fonalai összekuszálódnak, már nem lehet kibogozni őket.
▬ “Amíg nem ismertelek, nem bíztam soha senkiben. Láttam, amikor könnyeket hullattál értem; és tudom, hogy mindig mellettem álltál. Amikor velem vagy, mindig olyan nyugodt vagyok és boldog. Tudom, hogy nem vagyok vidám, sem szórakoztató.
▬ “- Mondd csak, hogy csináltad ezt?! (...) Mivel tudtad elérni, hogy a lányok megszeressenek téged?
- Ó! Mi sem egyszerűbb! Minden lánynak imponál a közömbösség.

▬ “Ha szeretni akar, hát szeresse azt a gyűlöletet, ami elemészt engem, és én cserébe szeretni fogom a szívét, amíg kétségbeesésbe nem taszítom.
▬ “A lélek igencsak törékeny dolog. Ha szomorúság, félelem, kétely vagy a legcsekélyebb gyanú árnyéka beleköltözik, akkor azt a lelket elemészti a sötétség ereje.
▬ “Az emberi szívben ott van a jó és a gonosz is. Sajnos nem létezhet az egyik a másik nélkül. Vannak jó emberek, és vannak rosszak.
▬ “Az emberek gyengék. Szívüket hamar megérinti a veszély és a bizonytalanság szele.
▬ “A sír nem csupán egy gödör, amelybe elásnak egy holttestet vagy egy urnát, hanem menedékhely a szeretteink szívének, akiket az elhunytak hátrahagynak.
▬ “Az idő ugyan tovább pereg, de csak azok számára, akik élnek. A halottak számára az idő egy helyben toporog. Élők és holtak ezért nem férhetnek meg egymás mellett.
▬ “A sors kereke állandóan mozgásban van... sajnos!

  • Lovely Complex
▬ “Nem tudok nevetni. Valahogy folyton ez a csattanó.
▬ “A magasságnak csak is hátrányai vannak. Nem maradhatsz észrevétlen.

  • Kaleido Star
▬ “Ahol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.
▬ “Csak egy démon csalhatja elő az igazi angyalt.
▬ “Én győzni akarok, mert még soha nem akadt ilyen vetélytársam. Ő olyan partner, aki arra kényszerít, hogy mindig jobb és jobb legyek. Igen, partner.

▬ “Válaszokat csak akkor kaphatsz, ha mélyen magadba nézel.
▬ “Akik a színpadon fellépnek, azoknak angyali szívük van, mert azt akarják, hogy a közönség jól szórakozzon. Nem a saját hasznukat lesik, nincs bennük semmi más, csak az őszinte remény és a szándék, hogy boldoggá tegyék a közönséget. De sajnos aztán jönnek az "én sokkal jobb leszek nála!" helyzetek, és a szeretetet felváltja a gyűlölet.
▬ “Álmaink a vágyaink, kövessétek őket!
▬ “A kutyák megtanítottak valamire, ők a legcsodálatosabb lények a világon. A kutyák mindannyian angyalok (...). Ők jól tudják, hogy örömet okoznak nekünk azzal, ha követik a parancsainkat, és mint tudjuk, a kutyák akkor a legboldogabbak, ha boldognak látják a gazdáikat. Ezeknek a csodálatos állatoknak csakis az a fontos, hogy nekünk örömet okozzanak. Érted már, miért mondtam, hogy mind angyalok?
▬ “Mindegy, milyen boldog az életünk, néha mi is szoktunk gyűlölni. Sajnos ez is hozzátartozik az emberi természethez.

  • Kimi ni Todoke
▬ “Most, hogy a nyári szünet elkezdődik, lehet, hogy soha többé nem találkozom vele. Nem köszön nekem "Jó reggelt"-et és nem hallom nevetni többé. Biztos, hogy elkerül majd engem. Már hozzászokhattam volna, de én olyan boldog voltam, hogy teljesen megfeledkeztem róla, hogy milyen voltam, mielőtt találkoztam Kazehaya-kunnal.
▬ “Ha az embernek meghatározott mennyiségű boldogság jut az élete során, akkor most azt hiszem, én már ennek a felét elhasználtam. Én tényleg úgy gondolom, hogy ezt most talán életem legboldogabb időszaka.

  • Vampire Knight
▬ “El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar.
▬ “Akarom ezeket a gyengéd kezeket és ezt a mosolyt, bár nekem nem kellene akarnom ilyen dolgokat.
▬ “Ha nem volnál ott nekem, nem volnék itt.
▬ “Legközelebb, amikor kinyitod a szemed, lehet, hogy a világ megváltozott.

  • Nana
▬ “Amikor 16 éves vagy, mindenkibe beleszeretsz. 17 évesen megismersz valakit, akit különlegesnek hiszel, de hamar 18 leszel, és már túl is vagy az első csalódáson. Mire betöltöd a 19-et, megtalálod azt, akit mindig is kerestél, de az érzések gyorsan változnak, és 20 évesen újra kezdenél mindent. De legbelül tudod, hogy valaki csak rád vár.
▬ “Ha elveszítesz valakit, rájössz, mennyire is volt fontos számodra, de igazán csak akkor érted meg, amikor még egyszer a szemébe nézel.
▬ “Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé nem akarok már szerelmes lenni. De akármennyire fáj is, akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit.
▬ “A szívemben még mindig téged hívlak. És akármennyire is fáj, nem adom fel, míg nem válaszolsz.
▬ “Annyira féltem, hogy az érintései csak tovább mélyítik a sebeimet. De amikor vele voltam, a fájdalom egy csapásra elmúlt. Mintha csak gyengéden átölelt volna a szívével. Vele boldognak éreztem magam.
▬ “Én nem akartalak kisajátítani, csak azt akartam, hogy szükséged legyen rám.
▬ “Tudod... akárhányszor is voltam gödörben, azért tudtam mindig kimászni, mert te végig figyeltél rám.
▬ “Akkoriban úgy éreztem, képtelen lennék újra szeretni bárkit is, de mindennél jobban akartam, hogy engem szeressenek.
▬ “Ha nem tudom elfelejteni, csak még jobban fog fájni. Ahogy múlik az idő, egyre többet gondolok rá, és amikor eszembe jut, akkor minden visszajön. Eszembe jut, hogy minden szava, minden érintése csak hazugság volt, és minél többet foglalkozok vele, annál jobban fáj.
▬ “Nem búcsúztunk el egymástól, de jól tudtuk, hogy a különéléssel a kapcsolatunk halálra ítéltetett. A telefon vagy a levelezés teljesen értelmetlen. Semminek sincs értelme, ha nem tudjuk átölelni egymást.

  • Fairy Tail
▬ “Őrlődsz valamin, nem igaz? Tudod, ilyenkor még fontosabb, hogy képes legyél mosolyogni.
▬ “Vannak olyan emberek ezen a világon, akik előnyben részesítik a magányt. De nincs senki, aki sokáig kibírná.
▬ “A mai vereség a kulcs a holnapi győzelemhez.
▬ “A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.
▬ “Megleled majd a saját érzéseid. Vagyis... azt hiszem, azok már a részedet képezik. Nem kell mást tenned, csak észrevenned őket. Higgy a szeretetben, amit érzel.
▬ “Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
▬ “Sose kezeld az életedet jelentéktelen dologként!
▬ “- Hisz, bár küllemre különbözünk egymástól, az érzelmeink, amelyekkel másokat szeretünk, ugyanolyanok.
- Az érzelmeink?
- Igen. A mások iránt táplált pozitív érzelmek mindenkiben ugyanúgy fellelhetőek.

▬ “Indulok, miközben hiszek a jövőt beragyogó fényben. Indulok, miközben nem hagyom kihunyni szívem lángját.

  • Soul Eater
▬ “Az fontos igazán, akit félünk elveszíteni.
▬ “Az, hogy hogy néz ki valaki, édes mindegy. A lényeg csupán a lélek.
▬ “Miért tudják a nők a legnagyobb baromságot is a legmagabiztosabban előadni?
▬ “A kamélia virág, egy illat nélküli virág. Semmit sem követel, csak csendben virágzik, és oly nyomorultul hervad el, hogy belesajdul a szív.
▬ “A felnőttek a szépre emlékeznek, a gyerekek pedig a jövőbe menekülnek.
▬ “Az egészséges lélek az egészséges elmében és az egészséges testben lakozik.
▬ “Az olyan embereket, akiknek van mit félteniük, könnyű manipulálni.
▬ “Az emberek nem a haláltól félnek. A halál gondolata rémíti meg őket.
▬ “A félelem az, ami erősebbé teszi az embereket.
▬ “A rettegés ellen csak vakmerőséggel lehet küzdeni.

  • Spiral: Suiri no Kizuna
▬ “Nincs annál szomorúbb dolog, ha képtelen vagy sírni, amikor kéne.
▬ “Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsőként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek.
▬ “Ha csak egyszer is meghátrálsz, az rosszabb a halálnál. A félelem mindent elvesz tőled, és a lelkedet öli meg.
▬ “Értékesebb az az erő, amit vereség edz, mint az, amely csak győzelmet látott.
▬ “Ha hátat fordítasz a sorsodnak, véged.

  • Elfen Lied
▬ “Van olyan dolog, ami attól szép, hogy nem lehet a miénk.
▬ “Ha szerencsétlen vagy, akkor szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb.
▬ “Azok, akik azt hiszik, hogy múltbeli hibáikat sajnálattal jóvá tehetik, nem érdemelnek bocsánatot.
▬ “Csak az lép túl a sorsán, ki legvégig hisz magában.

  • Chrno Crusade
▬ “Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted magad, az árt meg a legjobban.
▬ “Nem tudhatjuk, mi lesz, amíg nem próbáljuk.
▬ “Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell.

  • Boku wa Tomodachi ga Sukunai
▬ “Nem kell száz barátra szert tenned, csak legyenek igaz barátaid, akikkel százszor annyit tudsz törődni. Nem baj, ha csak egy van, de vele egy örökké tartó barátságon át törődhetsz.

  • Tsubasa: Reservoir Chronicle
▬ “Még ha holnap el is tűnik minden, amíg rám mosolyogsz, másra nincs is szükségem.
▬ “- Azt mondják, az az igazán erős ember, aki tud sírni. Miután kisírja magát az ember, történjék bármi, utána sokkal jobban tudunk hozzáállni a problémákhoz.
- Igaz. De ugyanakkor az, hogy tudsz sírni, mikor sírnod kell, azt is mutatja, mennyire erős vagy.

▬ “A kölcsönös szeretet, amely nem kerül napvilágra, csupán egy üvegfal. Egy üvegfal, melyet csakis egy szerelmes vallomás törhet át.
▬ “Én nem vagyok sem az igazság, sem pedig a gonosz mellett. Én a magam pártján vagyok.

  • Bishounen Paradise
▬ “A seb már begyógyult, egyáltalán nem fáj. De a heg megmaradt. Vajon e heghez hasonlóan őt sem fogom tudni eltüntetni soha a szívemből?

  • Junjou Romantica
▬ “Akármilyen erős érzések is vannak a szívedben, ha nem osztod meg őket a másikkal, akkor teljesen értelmetlenek.
▬ “Mikor az érzéseid elérik, hogy boldoggá teszik azt, akit szeretsz, és amikor láthatod a mosolyát... az csodálatos érzés.
▬ “Egy barát kiváltsága az, hogy amellett lehet, akit szeret.
▬ “Mikor túl közel kerülsz valakihez, a végén nem leszel képes meglátni az igazságot.
▬ “Ha megpróbálok előretörni, beleütközök valaki másba és mindig elvesztem az erőm, de szembenézek vele és továbbmegyek, ha ez azt jelenti, hogy láthatlak téged.
▬ “Azt mondják, mikor valaki egy teljességgel lehetetlen dologgal kerül szembe, még azelőtt, hogy az agya bármilyen érzelmi reakciót mutathatna, egyszerűen lefagy.

  • Black Rock Shooter
▬ “Tudod, mikor valami rossz történik velem, szeretem azt gondolni, hogy az én hibám. Mert tudod, ha valaki más hibája lenne, akkor én semmit nem tehetnék ellene.

♦                                                              KÉPEK
• Naruto / Naruto Shippuuden

• Bleach
" target="_blank" rel="thumbnail" >" width="50" height="50" alt="" />
• Fullmetal Alchemist

• Blood+

• Natsume Yuujinchou

• Lovely Complex

• Inuyasha

• Kimi ni Todoke

• Wolf's Rain


♦                                                          GIF-ANIMÁCIÓK
• Bleach

• Wolf's Rain

• Kimi ni Todoke

• Naruto / Naruto Shippuuden

• Natsume Yuujinchou


♦                                                      OPENINGS & ENDINGS
• Naruto
Opening 1:
Opening 2:
Opening 3:
Opening 4:
Opening 5:
Opening 6:
Opening 7:
Opening 8:
Opening 9:
Ending 1:
Ending 2:
Ending 3:
Ending 4:
Ending 5:
Ending 6:
Ending 7:
Ending 8:
Ending 9:
Ending 10:
Ending 11:
Ending 12:
Ending 13:
Ending 14:
Ending 15:
• Naruto Shippuuden
Opening 1:
Opening 2:
Opening 3:
Opening 4:
Opening 5:
Opening 6:
Opening 7:
Opening 8:
Opening 9:
Opening 10:
Opening 11:
Opening 12:
Opening 13:
Ending 1:
Ending 2:
Ending 3:
Ending 4:
Ending 5:
Ending 6:
Ending 7:
Ending 8:
Ending 9:
Ending 10:
Ending 11:
Ending 12:
Ending 13:
Ending 14:
Ending 15:
Ending 16:
Ending 17:
Ending 18:
Ending 19:
Ending 20:
Ending 21:
Ending 22:
Ending 23:
Ending 24:
Ending 25:
• Bleach
Opening 1:
Opening 2:
Opening 3:
Opening 4:
Opening 5:
Opening 6:
Opening 7:
Opening 8:
Opening 9:
Opening 10:
Opening 11:
Opening 12:
Opening 13:
Opening 14:
Opening 15:
Ending 1:
Ending 2:
Ending 3:
Ending 4:
Ending 5:
Ending 6:
Ending 7:
Ending 8:
Ending 9:
Ending 10:
Ending 11:
Ending 12:
Ending 13:
Ending 14:
Ending 15:
Ending 16:
Ending 17:
Ending 18:
Ending 19:
Ending 20:
Ending 21:
Ending 22:
Ending 23:
Ending 24:
Ending 25:
Ending 26:
Ending 27:
Ending 28:
Ending 29:
Ending 30:
• Fullmetal Alchemist – A bölcsek kövének nyomában
Opening 1:
Ooening 2:
Opening 3:
Opening 4:
Ending 1:
Ending 2:
Ending 3:
Ending 4:
• Fullmetal Alchemist: Testvériség
Opening 1:
Opening 2:
Opening 3:
Opening 4:
Opening 5:
Ending 1:
Ending 2:
Ending 3:
Ending 4:
Ending 5:
• Sword Art Online
Opening 1:
Opening 2:
Ending 1:
Ending 2:
• Kaichou wa Maid-sama!
Opening 1:
Opening 2:
Ending 1:
Ending 2:
• Devil Survivor 2 The Animation
Opening:
Ending:
• Kimi no Iru Machi
Opening:
Ending 1:
Ending 2:

♦                                                          VIDEÓK
  • Naruto / Naruto Shippuuden
Fall Out Boy - Thanks for the Memories
Hollywood Undead - I Don't Wanna Die
Red - Already Over
Skillet - Whispers in the Dark
Skillet - Hero
  • Bleach
Fall Out Boy - Thanks for the Memories
Pillar - Frontline
Red - Break me Down
Daughtry – Open Up Your Eyes (Movie 1)
Phil Collins – Strangers Like Me (Movie 1)

♦                                                          RPC/OC

  • RPC
Az RPC az angol (R =) Role (P =) Play (C =) Character rövidítése, ami tükörfordításban szerepjáték-karakter, viszont magyarul inkább annyit tesz, mint (anime) szerepjátékhoz készített és/vagy használt saját, kitalált karakter. Leginkább animék "pluszkaraktereiként" lehet megnevezni vagy felismerni őket.

  • OC
Az OC szintén angol, (O =) Original (C =) Character szavakból vagy szókapcsolatból áll, amit magyarul mint eredeti karakter lehet lefordítani. Ez abban különbözik a fentebb említett RPC-től, hogy míg az RPC főleg szerepjátékhoz készül, az OC egy szerepjátéktól független, szintén kitalált, saját karakter. Lehet anime-sorozattól független.

Gyakoriak az ismertebb, hosszabb animék RPC/OC-i, így például számtalan Naruto RPC-t lehet számon tartani. Ám vannak olyan karakterek, amelyek nem kapcsolódnak egyik animéhez sem, ezek általában OC-k.

FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ KARAKTEREK KÉPEINEK, VIDEÓINAK SAJÁT CÉLOKRA VALÓ FELHASZNÁLÁSÁT SENKI NEM ENGEDÉLYEZTE, EZÉRT AZ ALKOTÓKHOZ KELL FORDULNI. A KLUB TULAJDONOSA SZINTÚGY NEM HASZNÁLTA VAGY HASZNÁLJA FEL SOHA, SEHOL, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A KARAKTEREK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A TERVEZŐKET ILLETIK.

  • Karaktersarok
          ▬ Asahi Shizue
> Képek

> Videók
Joanna Paccitti - Watch me Shine
Savage Garden - To the Moon and Back (Remix)
Evanescence - Bring me to Life
          ▬ Hitomi Sawaii
> Képek

> Videók
Ke$ha - Blow
Evanescence - Bring Me to Life
" target="_blank" >Avril Lavigne - Keep Holding On

♦                                                        MANGA FANSITE

Manga alatt természetesen japán képregényt értünk, mely kötetekre bontódik, amik pedig fejezetekre oszlanak. Az anime tulajdonképpen nem más, mint ezen képregények rajzfilmmé tett változata, viszont számon vannak tartva olyan animék is, melyek vagy függetlenek a mangától, vagy egyáltalán nem rendelkeznek manga változattal (pontosabban fordítva, tehát nem készítettek mangát, hanem egyből az animének álltak neki a készítők). Jellegzetességei az úgynevezett omake nevű szórakoztató oldalai, melyek bár nem mindegyikben találhatók meg, általában kötetenként vannak a képregényhez csatolva egy-egy külön oldalként. Ízelítőként a mangák világából jöjjön néhány kép, melyek talán többet mondanak minden szónál. (A japán képregényt jellegzetesen jobbról balra, fentről lefelé kell olvasni.) Pillanatképek egyes mangákból:


♦                                                    EGYÉB INFORMÁCIÓK
Klub létrejötte: 2013. február 23.;
Klubalapító: Laura (én), a Zsuzsi;
Első tag: Gergő, a szadista Mamuszpapucs;
Tiszteletbeli tag: Orsi, a Jonyka;
Legsunyibb tag: Adri, avagy a hivatalosan is 6. tanítvány, Natsume-chan;
Összes klubtag: Łaura, kgergő, Shizuo, Tar Dóra, Mangóˇˇ, soverpalma, Judal, ninshou, zoza, Niti, EpreshCsoki^.^♥, FehérCsoki ♥, Habos★™, Thenshi, ETUKAPETUKA, Émi15, judit000, RReni, Zero, Momoˇˇ, Fancus, Klettner Kitti, Susen, Chiaki, berni15, Momo, lillácska10, Ayumi-chan, KisGollem :3, Chica, Sakiko, Abbie, Automatic, Fagyii :), Catgirl, ..viki21.., Gabi808, Chidori, Krisztina-Csillag, Mumus, NojjiLolka, Yuuko94, Hinamori, Bada-sama, Accelerator, Alexandra*, Adél ♥, ℓι๓έℓσ™, Lélekzsonglőr, Monsty, MISTYCANDY, Armin Arlelt, noncsi2, Makoto-san, Seere, Wikiii, Puszy, Bada, Dareka, Inuyasha csajszi, Tsu-sama, Nyaw, Kikki, Hui, csillikee, Yumi13, Shion, Timi♥, Pitaa, Leitner, C, Kazumi, Obito, cicak :), Nikoletta2004., Eszty-chan, Eszti., Psychopath., Dürer, Balázs™, Myna, Ismeretlen Mester, Łetti, Shuu S., vicsii, Yuzuna, Play!, ♥Brigi♥♫, Natsuko, .Luna..
Összes profil:
Köszönet a belépésért!

                                                                    /~ folyamatos szerkesztés alatt...
 Tagok:
Łaura
   Łaura
×11   ×1   ×4   ×1   ×18  

僕をほっといて。
2013. 02. 20. – 2013. 03. 04. – 2015. 02. 23. – 2016. 07. 13.

kgergő
   kgergő 18
×11   ×16   ×68   ×1   ×2  

Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani. „ - Bella Swan, Eclipse.

Eszembe jutott a mondás, hogy két ember társaság, de három már tömeg, bár az én esetemben ez nem volt egészen igaz, mert nekem már a kettő is sok volt. „ - Jacob Black, Breaking Dawn. ...

Shizuo
   Shizuo 21
×3   ×5   ×13  


Tar Dóra
   Tar Dóra 17
×1   ×1   ×4  


Mangóˇˇ

-

soverpalma
   soverpalma 16
×1   ×1   ×5  

Sziasztok 私のページへようこそ
Engem Sövér Pálma Annának hivnak 10 éves vagyok és nagyon szeretem az állatokatNagyon szeretem az animéket és a zenéket!
A Kedvenc állataim:a cica ...

Judal
   Judal

Ritkán mutatok életjelet, fuckfaces

mogege mogege.

Kepszlokk-csen a láthatáron uvu

ninshou
   ninshou 24
×1   ×1   ×1   ×10  


zoza
   zoza 19

Whoops helló 2019 tudom hogy cringe voltam de ezt a szenvedést nem érdemli meg a világ lol

Niti
   Niti
×47   ×15   ×33   ×1   ×51  

Sziasztok!  Ha bármi kérdésetek van bármelyik oldallal kapcsolatosan, írjatok levelet.We are, as a species, addicted to story. Even when the body goes to sleep, the mind stays up all night, telling itself stories. „ ...


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat