Megosztás: f i
   Beugró
 
Beugró Hogy mi ez?

Négy szereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A játszó színészek - Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző - és a műsorvezető, Novák Péter színházi környezetben, lehetőség szerint kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori emberi alapkonfliktusokat. Az előadások egy televíziós műsor alapjául szolgálnak, a szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket.
Felkészültek? Mert mi nem!
A Beugró című műsorunk, (konkrétan annak 4. szezonjának 6. adása, amelyet 2009. november 20-án mutatott be a Cool,) a Kamera Hungária 2010 Televíziós Műsorok fesztiválján megnyerte a heti szórakoztató műsorok kategóriáját. Ezzel a nézők szeretete és megbecsülése után a szakma legrangosabb hazai televíziós elismerését is magáénak mondhatja.
Az epizod


És Obivan Kenobi belépet hozzánk........
Beugro zürös nap
 Tagok:
vilufan2000
   vilufan2000 39
×1   ×1   ×1   ×1  

Sziasztok nagy Violetta fan vagyok!
Ez ugy közdödött hogy a húgom kezdte el nézni
Én elöször ***ségnek tartottam de ahogy a háttérböl halgatam az epizodott egyre jobban kezdtem nézni amiböl az lett ,hogy elkezdtem izgulni mikor beadták a következökben felíratott.Aztán később bepotoltam az elmaradott részeket órákat ültem az indavideo elött mire beértem a tv-t és most itt vagyok a rajongoi klubban és naon jó minden tesztet tudtam nekem leon valo ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ...

gitta
   gitta 17
×2   ×1   ×1   ×1   ×1  

Dorka14 jelszavát elfelejtettem, ezért ezt "kölcsönvettem"!

Timár Barbara
×2   ×11   ×4  

Kedvenc színem: lila
Kedvenc énekesnőm: Martina Stoessel (Violetta)
Kedvenc bandám: One Direction
Kedvenc színésznőm: Martina Stoessel (Violetta)
Kedvenc énekesem: Jorge Blanco
Kedvenc színészem: Jorge Blanco ...


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat