Megosztás: f i
   "Lili élete"Történetem
 
Ez az én történetem, én alkottam. Olvasd el..nem bánod meg!

1.rész
-Lili! Ébresztőő! Hasadra süt a nap... 
Lili megfordul az ágyban és vissza alszik. Ekkor anyja felmegy megcirógatja. Lilinek ez már csikis, és vidáman, nevetgélve újra megfordul. Anyja csikizi tovább. Egyszer csak Lili magával rántja anyját, és most ő csikizi. Beletelt egy 10 percbe, mire mindenki kifáradt.
-Ez jó volt. Huuh....-Mondja lili még kuncogva.
-Na, jól van. Gyere le reggelizni ha felöltöztél.
Lili felkel, keres magának ruhát, és felöltözik. Lerohan a konyhába az emeletről, s csak úgy csapja a szelet.
Gyorsan megreggelizett, uzsonnáját bepakolta, fogat mosott....
-Anya mehetünk....!
-Kicsim. Várjál, anyukád még sehol sem jár-mondja nevetglve-Tudom, hogy ez az első napod az új suliba és várod. De ennyire nem sietős.
Gyorsan összeszedte magát, és gyorsan elindultak. Az a fél perc Lilinek soknak tünt. Majd nem kiugrott a bőréből, annyira várta.
Mikor megérkeztek Lili gyorsan puszit adott anyjának, és rohant a terméhez.
-No, lám lám. Az új tanuló.
-Szia! Lili vagyok!-és oda nyújtotta a kezét.
-Fúj. Csak nem gondoltad, hogy egy ilyen bénán öltözött csajjal fogok barátkozni?-mondja undokul a suli "Királynője",Elizabetth.
-Hagyd már békén! Inkább menj mást sértegetni! Miért az újakra fened a fogaid?-Mondja egy kedves lány Lili mögött.
Elizabetth gonoszul elmegy.
-Sajnálom. Ez a lány azt hiszi, hogy mivel a nevét nem úgy kell írni mint az egyszerű elizabett-et, azt hiszi ő az élet királynője. De vedd csak levegőnek. Én Anna vagyok. Hallom te Lili, jól értettem?
-Igen. És köszi, hogy megvédtél...


2.rész
-Igen.És köszi, hogy megvédtél.
-Nincs mit. Megyünk? Mindjárt kezdődik az óra.
-----------------------------------------------------------------Suli után….
-Elmegyünk egyet fagyizni? Úgyis sok időnk van még.
Hát persze!-Örvendezett Anna.
El is indultak.
-Eddig még sosem gondoltam, hogy ilyen jó barátot is lehet szerezni  egy új suliba mint te. Te megértesz, Nem úgy mint a többi undok lány. Mi lenne ha holnap is együtt lógnánk délután?
-Vagy…Ismerek egy rejtélyes barlangot. Fedezzük fel azt. Az jobb. De persze utána elmehetünk fagyizni.
Jajj…Már ennyi az idő…..bocsi de haza kell mennem. A nagymamám mondta, hogy ha sikerül barátokat szereznem és elmegyünk valahova, mindenképp érjek haza 6-ra.
Megyek. Szia!
-Szia!
Lili rohant hazafele, ahogy csak tudott.
-Anya, anya! Képzeld szereztem egy nagyon jó barátot!
-Igen? Hogy hívják?
-Horváth Anna
Az anyukája furán nézett.
-Biztos , hogy ő a legjobb barátnő?-kérdezte zavarodottnak tettetve.
-Igen.    Mondott titkokat, és én is meg minden.
Nem hiszem, hogy ő a legjobb.Mi az anyja neve?
-Horváth Angéla.
-akkor….akkor hagyd azt a lányt. A gonoszokkal van. Kérlek.
jó. 
De ekkor mármind1 volt.
3.rész
-Mi ez az éget szag?-kérdezte anyukája
-ANYA! VIGYÁZZ!
A plafon leszakadt, és Lilinek épp, hogy ki tudta cipelni anyját a ház elé. Elő kapta mobilját,és hívta is a tűzoltókat. A tűzoltók 2 perc alatt ott voltak, és már oltották a tüzet.
-Anya. Kiokozta a tüzet. Kicsim. Nézd a telefonom:
1 új hangüzenet.
-Tiszta zúgás. Mintha az vette volna fel, amikor tüzet gyújtanak.
- Anya igazad volt. Most mit tegyünk?
-Ideje, hogy elmondjam, hogy az anyja az én ellenségem, és régóta versenyzünk. Gyermekkorunkban kezdtük el szivatni egymást, és nála eddig elment a dolog, hogy felgyújtsa házunkat…Mondtam, hogy olyan gyereket keress aki nem annyira kedven valamikor, mert aki mindig kedves, arra ne hallgass mert az gonosz. Aki meg folyamatosan gonosz, az meg kedves is tud lenni….csak…….irigy, és az gonoszságot vált ki belőle.
-De….akkor most hol fogunk lakni?
-Egy panzióban a barátnőmnél. Ott legalább egy normális gyerek van akivel barátkozhatsz. Ugyan olyan nagy, mint te. És nem ilyen gonosz, sem annyira jó, hogy leplezné gonoszságát.
Ami még épen maradt takaró, párna, plüss állat át cipelték a panzióba.
Az este Lilinek rosszul ment. Nem tudott elaludni, hogy mi lesz, ha holnap meg a titkait kürtöli ki Anna. Nem tudott elaludni, de hajnalban 1 órát elaludt. Éppen azt álmodta, hogy talált egy olyan barátot amit anya mondott de egyszer csak…..
Csiiiiiiiiiiiiiing!
Csörgött a vekker.
-Jó reggelt kicsim.-mondta bánatosan anyja
Lili azt hitte az csak álom. De amikor körülnézett a szobában……rájött nem az.
Búsan felöltözött, megreggelizett, és elindult a suliba egyedül, mert nem akarta, hogy anyja lássa útközben, hogy pityereg. Megint az az undok lány köszöntötte, mint előtte nap.
-Na! Nézd csak! Milyen cuki voltál pelenkába! Most is abba kéne járnod. Több barátot vonzanál!
-Hagy békén! Nem érdekelsz…..
-Tényleg? Akkor sem, hogy ha mindenkinek kiküldöm?
-Ne merd megtenni!
*csincsing
Kiküldte az egész iskolának. Mindenkinek csörrent a telefonja, hogy érkezett egy levél!
-Szióka….-Mondja undokul, és gonoszan kuncogva.
Ezt nem hiszem el….
Egyszer csak oda sétál hozzá egy kislány:
-Szia….Kata vagyok. Ugye te nem gonosz vagy?-És ökölbe szorított kezekkel lassan a kislány arca felé közelítve kezével.
-Nem. Csak kölcsön akartam kérni a tollad mert nekem kifogyott a tinta az enyémből. Bekell írnom az üzenőmbe, hogy fotózás lesz.
-Ja…..oké….- mondja kicsit viccesen mondva - Tessék.
Köszi. Mindjárt visszahozom.
Egy óra elteltével visszahozza a tollat, és bocsánatot kér. Lili most még nem mer vele beszélni annyira tikokról, és dolgokról, ezért miután visszakapta a tollat, gyorsan bement a termébe. Suli  után, megint összefutott a lánnyal, aki meghívta őt magához játszani. Először még nem akart vele haza menni, főleg, hogy anyukája nem is tudja, ezért felajánlotta, hogy elmehetnének inkább fagyizni. El is mentek. Beszélgettek, de Lili óvatosabban beszélt az információjairól, az előző esetek miatt. Miután mind a 2-jüknek menni kellett elköszöntek, és haza mentek. Az anyukájának csak azt mondta, hogy szerzett egy új barátot akinek nem mondta meg hol lakik most, hanem csak nevét és korát. Este már kicsit nyugodtabban telt, de még mindig szomorúan.
Egyszer csak hajnali 2-kor megcsörren a telefon.
-Halló! Péter István vagyok és a házukból hívom önt. Holnapra lehet, hogy kész lesz a ház, és vissza költözhetnek! Holnap délután 4-kor hívjanak fel, és meglátjuk mi lesz. Még pár dolog amit bekell vezetni, de az már csak gyerekjáték. Viszhal!
Anya kicsit Ámuldozva lassan tette le a telefont, mert nem akart hinni a fülének. Vajon ugyan olyanra csinálták meg a házukat mint volt?
-Anya! Anya! Hahóó! Ki volt az? Mit mondott?
Lassan elkezdett  reagálni kislánya ordítozására.
-Kicsim. Azt mondták, Hogy lehet, hogy holnap kész lesz a ház és visszaköltözhetünk.
-Hurááááááááááá!
-Kicsim. Csöndesebben. A szomszédok ilyenkor mindenki alszik….csssssssst!
-Várjunk csak. LEHET?!?!
-Háát…igen. Felkell délután hívni azt a számot ami most hívott és kiderül.
Lili már jobb kedvel visszafeküdt, és arra gondolt milyen jó lenne, ha tényleg kész lenne. És az lenne a legjobb, ha még ugyan olyan is lenne, mint volt.
Az álmodozás véget ért mert………
-ciiiiiiiiiiiing!
Szólt a vekker. Lili ki pattant az ágyából, lement ennivalót rendelni, kifizette, aztán rohant az iskolába, hogy minél gyorsabban teljen az idő, persze nem telt gyorsabban, mert miért telt volna…Még a gonosz Elizabetth sem tudta elrontani a napját. Össze futott azzal a lánnyal megint. Még a nevét is végre megkérdezte: Lola. Elég fura név, de hát nem tudja megváltoztatni…..Délután úgy rohant a panzióban, mintha egy oroszlán kergette volna. Az anyja bús szemekkel köszöntötte.
-Képzeld kicsim……..felhívtam a bácsit, és azt mondta…..hogy……………KÉSZ A HÁZ ÉS MEHETÜNK VISSZA KÖLTÖZNI!
-Ez aaaaaaaaz…..Juhhééééééé!
Röpdösött az örömtől Lili. Nagyon örült. Kocsiba szálltak és haza mentek. De mikor meglátták a házat….alig akartak rá ismerni……Egy nagy ház, sok szobával, erkélyekkel, nagy nappalival, 2 fürdő szobával……..Miután berendezkedtek, Lili lerajzolta a különbséget:4.rész. Lili másnap, suli után sétálni indult a ház mögötti erdőbe. Egyszer csak rá bukkant egy barlangra. A barlangban, sétált…és egyszer csak……Ráugrott egy cuki kiscica, aminek még a szeme is ragyogott, és arra irányította Lili kezét, hogy megsimogassa. Lili megsimogatta. Ekkor úgy döntött, mivel van a házukba egy nagy, üres szoba, hogy oda beköltözeti ezt a cuki csöpséget.
- Anya biztos nem haragszik, ha egy ilyen cuki állatot megtart - gondolja Lili – Anya, úgyis szereti a cicákat….
Mikor hazavitte anyja nagyon meglepődött, hogy hol találta, meg mit szeret, ki az anyja, de Lili egyikre sem tudott válaszolni, de azért az anyja megengedte, hogy ott lakjon. Lili már furcsálni kezdte, hogy hogy-hogy megengedte. Gondolkodott…Egyszer csak simogatni kezdte, és a nyakán megérzett egy kemény dolgot. Egy nyakörv volt. Csak úgy világított a gonosz hatalom miatt. Lilinek eszébe jutott, hogy mi van ha azért engedte meg anyja az állat tartását mert hipnotizálta a nyakörv…. Felhívta a barátnőjét, Katát, hogy sürgősen jöjjön át. Kata rögtön oda is rohant, mert a szomszéd házba, ő lakott a nagymamájával. Ő is azt éreszte, hogy kötelező neki megsimogatni azt a cuki  állatot. Lili már sejtette. Elment wc-re Katával, és megbeszélték ezt a dolgot. Arra a dologra jutottak, hogy nagy nehezen, de vagy a nyakörvet, vagy a macskát elkell pusztítani.
Berontottak a szobába és letámadták:
-Szia kiscicaaaa!!!!!!
*csitt, csatt, hrrrrrrr………..áuuuuuuuu……..trrcs…….héééé…….áááááááá…segítség!!!!
-MEGVAN!!- Kiáltja egyszer csak Kata- MIT CSINÁLJAK VELE?!
-tör……..áuuu……CSAK TÖRD EL……..Menny inennn…..áuu……..Héééééj……-Veszekszik Lili a macskával….
Kata ledobta az emeletről, és a macska utána ugrott, de mire oda ért, a nyakörv darabokban volt…..a macska halványulni kezdett…..és egyszer csak…….már láthatatlan.
-SIKERÜLT!!!! –Kiálta Lili, és pacsira nyújtja a kezét.
*Csatt
-Jó…..most mit csináljunk? És hol találtad ezt a szerencsétlen állatot?
-Gyere, mutatom.
Elmentek a barlangba, és körülnéztek. Egy nagyobb követ találtak, ami kivolt díszítve, és véséssel jelek voltak benne. Lili még nem tudta, hogy…….De hazavitte, és belerakta a szekrényébe, és vissza mentek a barlangba körül nézni. Csak egy gyönyörű karkötőt találtak….Lili felvette és haza mentek. Ekkor aztán meglepődtek, mert a szoba………….a szoba……………Teljesen kupleráj volt....Minden szana-szét volt, és a szekrény ajtó is nyitva volt, és a kő eltörve volt szét dobálva a szobába....

5.rész
Lili körbenézett….sehol semmi furát nem látott…benézett a fiókokba, ágy alá,mindenhova……De……sehol semmi furát nem látott, se ő sem Kata. Végül benézett az ágya mögé……és mi lapult ott………na? Kitalálja ki??
-EGY KUTYA!!!! ÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁ-Kiáltott Lili, mert ő félt a kutyáktól.
-A kutya is megijedt, és elakart futni, de Kata megfogta és megnyugtatta. Nem kell félni ezektől a piciktől….ki fél….
-mit csináljunk ezzel a kutyával? Ha anya megtudja, kifog akadni…ráadásul még félek is a kutyáktól….nem tarthatom meg… 
-Majd meglátom, hogy tehetek-e valamit….-mondja  Kata
A kutya egyszer csak megszólal:
-Nem kell sehova küldeni…tudok kicsi játékkutyává változni… 
Lili és Kata összenézett….ki volt ez? Mi volt ez? Csak nem a kutya volt?  Nem találtak választ. Később újra megszólalt, közbe vágott a  szavukba:
-Nézzétek meg a karkötőt! Én beszélek. Amikor világít a medál,én beszélek! Nézzétek!
A lányok megnézték, és tényleg. Ő beszélt. De hogy, azt senki sem tudja/Tudta/és nem is fogja. A lányok csodálkoztak. Hogy lehet ez? Varázslat nem létezik…..vagy…még is?

Ha tetszett, jelezd azza, hogy belépsz a klubba! ;)

További jó játékot!
 Tagok:
Rajzfan.hu

Sziasztok!

Röviden rólam:

Név:Lilla
Kor:-
Kedvenc szín:lila
Kedvenc állat: Kutya, ló
Van két húgom
Hobbim: TFM, Rajzolás,Gépezés

Ingyen rajzokat csinálok. Ha kell, írj levelet, és értelmesen magyarázd el mit szeretnél! Várom szeretettel a kívánságokat. ...


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat