Megosztás: f i
   -
 
- Név: Luiniel
Nem: Szuka
Kor: 2 éves
Fajta: Border Collie
Anyja: Moon(meghalt)
Apja: Nem ismert
Testvérek: -
Párjelölt: Herminion Miuna karaktere lesz
Jellem: Külsőre és belsőre is egy kedves és jószívű szukával állunk szemben akit szinte lehetetlen kihozni a sodrábol. Akiket ismer azokkal kedves de az idegenekkel kicsit gyanakvó, el kell nyerni a bizalmát de az nem azt jelenti hogy figyelmen kivűl hagy ha nem ismer.
Nem túl bőbeszédű és energikus szóval nem az a játékos szuka mint a legtöbb, szereti az olyanok alól kihúzni magát. Persze a kölyköket szereti, velük nagyon gondoskodo és elnéző persze a felnőtt egyedekel is gondoskodó de főleg akkor ha az egyed esetleg megsérűlt,
Sokszor szeret lustálkodni és a víz esetleg fa tővében pihenni, mindig ott aludt még kölyökként is és nehezen küzdi le a szokásit.
Nehezen teremt mással kapcsolatott de könnyen alkalmazkodik a környezetéhez.
Az embereket mint a legtöbb kobor kutya utája de ő talán még jobban is mint a többi mert neki ők veték el az egyetlen családtagját, az anyját. Frusztrált ha a közelébe akarnak menni és számára fura mód el is veszitheti a fejét.
Történet: Mindig is egyke volt az apját ráadásul nem is ismerte az anyja mellett élt akit másfél éves korára elveszitett mikor vadászaton voltak, az emberek tudatlanúl lövöldőztek az erdőben és az egyik gólyo az anyja mellkasát érte, sokat szenvedet mikor meghalt és ez megmaradt benne. A szíve az emberek iránt tele van gyűlöletel.
Mióta elvesztette az egyetlen szeretétt egyedül bólyongol, 2-3 hétnél tovább tőbb időt nem tőlt egy helyen mert ugy gondolja az nem elég biztonságos ha egy helyen marad miközben egyedül van.
Kinézet:


Név: Raphael
Nem: Kan
Kor: 3 éves
Fajta: Border collie és Husky mix
Anyja: Arwen(meghalt)
Apja: Isaac(meghalt)
Testvérek: Pride, Lou(meghaltak), Ivan, Prionix
Párjelölt: Daisy Miuna karaktere lesz
Jellem: Mindent félre pakolva egy kedves, és megfelelő mennyiségben egóista kannal állunk szemben aki a maga módján egy kicsit bohókás, és játékos kan aki próbál mindig optimista lenni még ha néha lehetetlennek is tűnik a helyzet.
Általában tűrelmes vagyis jobb lábal kell de nem lehetetlen felhúzni az agyát olyankor amikor a maxon van a pumpa kicsit agresszívabb a keleténél ami sok kelemetlenséget tudd okozni.
A harcot ha teheti probálja elkerülni de ő se tudd semmit se igérni, ráadásul eddig senkinek nem sikerült lenyugtatnia inkább külőn megy pár napra addig visszont se híre se hamva. Mint akit elnyelt a föld.

Történet:
Kinézet:
 Tagok:
Diego
   Diego 23
×4   ×10   
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat