Megosztás: f i
   Ideiglenes
 
Ideiglenes 1

Scarab, szuka:

Wrolf, kan:

Vitra, szuka:

Alastor, kan:

Spectra, szuka:

Graphit, szuka: Spectra testvére

Sebastian, kan: Spectra testvére

Kameko, szuka: Spectra testvére

Dante, kan: Spectra testvére

Bethany, szuka: Spectra testvére

Alpha, szuka:

Aiden, kan:

Scorpio, kan:

Electra, szuka:

Shiloh, kan:

Nimbus, szuka:

Niklaus, kan:

Anubis, kan:

Jughead, kan:

Archie, kan:

Sorath, szuka:

Rammstein, szuka:

Infinity, szuka:

Mystique, szuka:

Symphony, szuka:


2

Eskild, szuka:

Bolton, kan:

Elijah, kan:

Ezio, kan:

Damien, kan:

Freya, szuka:

Davina, szuka:

Alaric, kan:

Enzo, kan:

Ikarus, kan:

Xavier & Xevra, kan-szuka:

Sabrina, szuka:

Ruby, szuka:

Hunter, kan:

Khaleesi, szuka:

Logan, kan:

Vincent, kan:

Sombra & Seraph, szukák:

Evan, kan:

Crazy, szuka:

Minision, szuka:

Valerie, szuka:

Imperial, szuka:

Predator, kan:

Hayley, szuka:

Rosemary, szuka:

King, kan:

Balto, kan:

Kayla, szuka:

Lucifer, kan:

Lilien, szuka:

Bandit & Ronno, kanok:

Lilith, szuka:

Alex, szuka:

Grayson, kan:


3

Galax, szuka:

Astro, kan:

Baltazar, kan:


___________________________________________________


Név: Astract
Nem: Szuka
Kor: 2 éves, lassan 3
Párja: Párja Malawi(1) Gill karaktere lesz
Fajta: Fajtiszta Husky
Identitás: Hetero
Jellem: Ő egy kedves és komoly szuka egyben aki mindig probál a testvéreire vigyázni ezért hamar elment mellette a gyerekkora, nem túl játékos de csak mert az idő miatt arra se volt ideje soha. Nehezen bizik meg másokban de ha mégis sikerül könnyebben el lehet vele lenni, ő maga felenged a komolyságbol de még igyse valami lecsifecsi hercegnőcske aki jártatja a száját. Nehezen találja meg a szavakat mindent feszitővassal kell kiszedni belőle.
Nála ovatosan kell bánni a barátsággal mert csak egyetlen egyszer add esélyt ha azt elszúrják nála nem érdekli mennyire könnyörögnek, nem add többet. Annak a híve ha egyszer elrontotta nincs lefixálva hogy másodjára nem kőveti el ugyan azt a hibát.
Történet: Négy vérszerinti testvérével és nevelő anyjával élt mikor a szüleiket elveszitették, volt hogy a család esze volt mikor Maiko a nevelő anyjuk nem volt a kőzelben mert vadászni ment esetleg. Mindig jol boldogultak és nem szenvedtek semmiben hiányt, a húga még nagyon csöpp volt ezért anyja helyet anyja volt neki mindig ő látta el, még akkor is amikor Mai felajánlóta a segitségét. Mikor ő elérte az egy évet és kilenc hónapot a felnőtt szuka egyről a kettőre megbetegedet ismeretlen okokbol majd olyan hamar el is távozott közülük, akkor Astra vette át a felnőtt szerepét pedig nem is ő volt a család legisebb tagja mégis ő volt a legmegfelelőbb.
Kevesett töltöttek egy helyen sok időt mindanyian ugy gondolták az a legbiztonságosabb ha egy bizonyos idő után mindig otthont váltottak, de ez se tartott sokáig tudták hogy egész életűkben nem csinálhatják ezt ezért az erdőbe költöztek.
Elég sok időtt járták mire találtak egy tökéletes otthont, egy mini vízesés volt, egy mini tó amit nagy kővek vettek körül és egy résen tovább fólyt a víz bele egy patakba igy sose telt meg a kráter szerűség. A vízesés mögött volt egy barlang amit egyáltalán nem lehetett észrevenni és csak nehezen lehetett megközeliteni ezért biztonságos is volt egyaránt.
Azóta ott élnek őt magát ritkán látni a városban ahogy a legkisebb húgukat is de a többiekre ez nem jelemző, nem mintha az ő fejét ne furdalná a kiváncsiság mert nagyon is csak probál ésszerűen viselkedni.
Kinézet:

Név: Sorathine
Nem: Szuka
Kor: 7 hónapos
Párja/Szerelme: -
Fajta: Fajtiszta Husky
Identitás: Hetero
Jellem: Sora egy életvidám és kedves kis szuka aki amellett hogy játékos igazán komoly is, a fontos dolgokat sose hülyéskedi el mindig komolyan veszi, kivéve ha arról van szó hogy rá hozza a testvéreire a frászt.
Azt egyszerűen imádja csinálni ami miatt gyakran, nap mint nap kap is fejmosást de őt ez nem zavarja. Sose kapja fel a vízet és veri be a durcit ő apró kutyaként de tette, nem szeret alapjáraton ennél jobban gyerekesen viselkedni mindig csak egy minimáisan és csak azért mert nincs vele egy idős kutya a környéken igy az energiáját igy kell levezesse mert a többiek mindig szívatták a testsúlyukkal hogy simán lent tartják és nem engedik győzni egyszer se.
Történet: Ő a család legfiatalabb tagja még nagyon apró volt mikor a szülei meghaltak igy egyikűkre se igazán emlékszik mindig a testvérei mesélnek neki róluk hogy sose felejtse el őket.
Nagyon kis kalandvágyó igy gyakran el koszál a többiektől ami miatt a többiek szíve álltalában megáll egy pillanatra, mindenki imádja őt és ő ezzel tisztában is van.
Nagyon ritkán be szokott menni a városban valamelyik testvérével de általában inkább Astra oldalán találják meg vagy kint a barlang előtt, ami igaz ha ő kint van akkor a nővére is szóval akkor sincs igazán egyedül, de csak azért mert egy olyan apró szerzetnek mint ő veszélyes egyedül kint, főleg hogy a szüleiket alapjáraton farkasok ölték meg ami igaz erre nem igen van már legalább tíz esztendeje csak a másik oldalt és nem igen szóktak átt vándorolni.
Kinézet:

Név: Grayson
Nem: Kan
Kor: 3 éves
Párja: -
Fajta: Fajtiszta Husky
Identitás: Hetero
Történet és Jellem: Ő született másodjára a család egyik legidősebb feje és egyben a legrosszabja is aki folytón bajba keveredik képtelen elkerülni a konfliktust és gyakran tér haza sérülésekel. Nehéz a szívébe férkőzni de a családját feltétel nélkül is szereti értűk bármire képes, és ilyenkor nem csak túlzásról van szó.
Őt otthon ritkább látni szeret a városban vagy az erdő mélyén koborolni, ebben hasonlit a testvéreire, legalább is a legtöbbre.
Külsőre teljesen olyan mint amilyen az apja volt és talán kicsit jellemre is, az apjuk könnyen elvesztette a fejét és elégé agresszív volt, néha még a családját is megtépte utána meg persze jött a bűntudat olyankor nem tudta magát kontrolálni és Gray is pont ilyen volt, ezt pedig utálta önmagában. Elégé önfejű és szeret a saját feje után menni de ha valamire megkérik őt akkor azt teljesiti nem kell érte könyörögni senkinek, kinem álja az olyanokat.
De ez igaz az olyanra is aki nyalizik neki, vagy kéreti magát esetleg nyomul rá és nem fogja fel hogy nem akar tőle semmit. Olyankor könnyű kihozni a sodrábol de amugy képes nyugodt is lenni. Már ha egyáltalán akar. A magam modján egy kicsit egóista de csak a megfelelő mennyiségben amennyire kell hogy az legyen, anélkül nem lenne ő az aki.
A szukák amugy egyáltalán nem érdeklik azokat csak tehernek gondolja, de ez persze nem azt jelenti hogy sose lesz családja hiszen például a kölyköket szereti a maga modján. Tény hogy nem igen képes kimútatni a szeretetétt sose ment neki könnyen mint a karikacsapás.
Kinézet:

Név: Aaron
Nem: Kan
Kor: 3 éves
Párja: -
Fajta: Fajtiszta Husky
Jellem: Aaron jellemre egy laza nem törődöm kan szerelemben és családban nem gondolkodik pedig sok szép szukát látott már aki fejét hajtotta volna rá nem az a megállapodos típus, inkább csajzos amiben egész jó sokszor semmit se kell mondania vagy csinálnia a szukák a lába előtt hevernek amit élvezni is szokot.
Szerelemben és családban nem gondolkodik pedig sok szép szukát látott már aki fejét hajtotta volna rá. Magányos farkasnak lehet hívni a testvérei is ritkán látják oda haza van hogy napokra vagy hetekre is felszívódik. Erőszakosnak nem lehet mondani inkább elkerüli ha lehet bár amikor épp ott van ő húzza ki a kalamajkábol az öccsét. Nagyon különös kan van hogy be se tudja fogni a száját, máskor pedig úgy kell harapó fogóval kiszedni belőle.
Történet:
Kinézet:

Név: Kameko
Nem: Szuka
Kor: 2 éves
Párja: -
Fajta: Fajtiszta Husky
Jellem:
Történet:
Kinézet:
 Tagok:
Diego
   Diego 23
×4   ×10   
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat