Megosztás: f i
   Kutya karakterlap
 
Kutya karakterlap Név: Graffity/Graphite/Bonnie
Nem: Szuka
Kor: 1 éves
Fajta: Rottweiler
Párja: -
Testvér: -
Tulajdonság: Egy kedves és szerethető egyéniség, akit nehéz lelombozni. Erős és kitartó, már ha az akar lenni hiszen az is előfordulhat hogy tesz az egészre de ez persze változó nála. Nem atiszoc de ritkán van társaságban jól el van teljesen egyedül is. Szeret hosszú sétákat megtenni, új helyeket és élményeket megismerni még az sincs messze tőle hogy ismerkedjen másokkal még akkor is ha abból nem lesz mélyről szántó barátság. Ez mellett a hallottak ellenére is imád aludni, lustálkodni van hogy órákat egy helyben tudd lenni maximum párszor forgolodik hogy ne aludja el teljesen azt az oldalát. Figyelmes és okos és kora ellenére egyáltalán nem naiv, szereti jól kielemezni a másik felett és csak utána közelebb engedni, már ha az eredménye stabbil mint a kő. Ha egyszer valaki megbántja annak nehezen bocsát meg, ez is a helyzettől fűgg ha nem komoly dologról van szó lehet csak pár nap, de az is előfordulhat hogy soha többé. De mint mondtam ahelyzettől fűg minden. Egyébként a kölykökkel sokkal jobban kijön, hamarabb megtalálja a közös hangót mint egy felnőtt példánnyal. És persze annak ellenére hogy sokszor komoly, felelőség teljes még nem marad ki az életéből a játés se persze csak mértékkel persze ez inkább a vele egykorúakra viszonyulva a kölykökkel bármennyit és bármeddig el tudd lenni ha akkar. Ráadásul független, nem szeret senki terhére lenni ha valamire szüksége van ő maga vérrel, erővel megdolgozik és ha nem jár sikerrel akkor másnak fojtatja a végletekig mert egy makacs, önfejű szuka. Egyébként a kanok körében nagy kapásnak számít, mivel egy elég gyönyőrű példányról van itt szó bár ő maga ezt észre se vesszi magáról. Sőt.
Történet: Emberek között született pontosabban olyan emberek között akik harcra, viadalókra nevelték a kutyáikat akik azútán halálig küzdöttek. A szüleit nem ismerte mert egy ilyen mérkőzésen életét vesztették, egy idegen szuka nevelte 8 hetes koráig majd bele kezdtek a rossz nevelésbe de egyszerűen semmit se tudtak vele elérni mert egy nagyon imádnivaló szuka volt, telis tele szeretettel és törödéssel. Mivel nem volt haszna el akarták tenni lábalól azzal hogy jó lesz a kutyáknak de okos egy kutya volt és rájött az egészre, megszökött és azóta egyedül él. Néha becsatlakozik egy Nemesis nevezetű falkához de amugy sose ragad le ott sok időre. Sokat kisérletezet hogy vissza szökik arra a helyre hogy kimentse a többi kutyát de sose ért el vele semmilyen sikert és sokszor majdnem ott is hagyta a fogát. Gyakran van az erdőben általában ott sokkal jobban érzi magát, de a városban is meglehet őt találni ha ő azt akarja. Van egy ember lány akit kedvel mivel mikor megszökött nem sokkal rá találkozott vele aki kedves volt, ételt adótt neki, még rendbe is szedte mivel a bunádja koszos volt, sáros. Néha elszokott menni hozzá, és mindig kap valami finomat mivel felszólgáló, takaritó egy éteremnél de azt hogy haza vigye azt soha se engedte meg neki. Nem tudta lakásban élni. Nem az emberekkel van baja csak jobban szeret szabad lenni, ha lakásban élne nem mehetne el oda ahóva szeretne nem mehetne az erdőbe és nem élvezhetné a friss levegőt. Színtén az erdőbe a városi levegő bűdös és szenyezet amitől undórodik de már hozzá szokott. A Bonnie nevet a lánytól kapta még azon a napon mikor találkoztak, és nagyon fontos számára és harap azért ha valaki viccet játszik vele, a Graffity/Graphite nevet ő saját maga adta. Egyébként valódi kis tolvaj, gyakran lopkod kaját, takarot és amit még elér az emberek orra elől vagy esetleg szeme előtt, imádja heccelni őket. Bár ennek ellenére is jó szándék vezérli ekkor hiszen mindent amit szerez azt másoknak adja oda, egy családnak, falkának, vagy kölyöknek esetleg egy idősebb kutyának. Sose tartja meg.

Kinézet:

Név: Ylva
Nem: Kan
Kor: 4 éves
Rang: Treon
Fajta: Husky és Farkas keverék
Család:
Pár: Nincs
Testvér: -
Tulajdonság: Szívesen elegyedik beszélgetésbe és egész kedves teremtés, a harcot általában kerüli de vadászni imád és egész jó is benne ezt persze nem is tagadja. Néha kicsit egóista de csak a megfelelő mennyiségben annyira amennyire kell hogy az a személy legyen aki. Nagyon szeret lustálkodni főleg sziklás helyeken, de a hosszú sétákat se szalasztja el ha van rá lehetőség. Egész békés, nyugodt nem igazán szokta megfitoktatni az agresszív oldalát, és az erőszakos viselkedés helyet többre tartja a békés tárgyalást. Nehezen bízik meg a másikban, és kell egy kis idő hogy rendesen kiismerje de ha valakivel összehozza az élet nem kergeti el szeret mindenkinek adni egy esélyt. Viszont. Ha valaki hátba szúrja ennyi volt. Nem add több esélyt. Mivel azon az elven él hogy ha valaki egyszer hátba szúrta nincs arra garancia hogy mégegyszer nem teszi meg. Egész türelmes de nála is végletes, ha teljesen felmegy a pumpa ő is képes robanni ha kell. De ennek ellenére figyelmes és meleg szívű aki tényleg tud szeretni, és ha az aki fontos neki az élete árán is megvédeni. Ez nem azt jelenti hogy ha nem lát egy bajba jutott kutyát nem segít neki mert segítő kész, de értűk már nem szívesen dobná el az életét. A romantikában nincs tehetségge mivel még soha se volt szerelmes, de sok szukát széditett már élete során de gyengéd érzelmeket egyik iránt se táplált. Van olyan hogy hirtelen teljesen kicserélődik mintha nem is ugyan az a kutya lenne, mintha kicserélték volna másra. Magába fórdul és senkihez se szól hozzá, morog, esetleg oda kap olyankor még szét is tudd bárkit tépni és nem tudja miért, mindenki egy második személyiségre gondolt és még a mai napig is de sose derült arra fény, még ő se tudja mi ez és gyakran összezavarodik és talán ezért se szeret nagy tömegbe kerülni mert ha túlságosan stresszel a másik fele nem akar harcba elegyedni, vagyis az Alfa Ylva ennek nevezték el a másik oldalát.
Történet: Anya, apa egészséges és él. Testvérei nincsenek legalább is abba az alomba nem született több amibe ő. Két éves volt amikor ott hagyta őket és elindult hogy felfedezze a világot, kalandvágyó mióta az eszét tudja. Élete során sok helyet bejárt a városba mire lett egy falka ahova tartozhat, ennek ellenére gyakran el jár. A családját nagyából három éves korában meglátogata de azóta semmit se tudd róluk, a maga jelleme ellenére elégé magányos farkas nem igen látni társaságban főleg akkor megy vissza ha vadászni kell menni, de amugy elő fordul hogy a falka se tudd róla semmit. Az Alfa Ylva egy éves korábban bukkant fel szóval elég fiatalon történt ez az egész ami felboritotta az életétt, amiről semmit se tudd és még a szüleinek se emlitette meg. Nem tudna semmilyen ésszerű magyarázatott adni rá és azt se akarja hogy mindenki örültnek nézze mert nem az. Még kicsit se. Ez az egész végig kisérte egészen négy éves koráig, mára már egyre gyakrabban jön elő. Van hogy csak egy percre van hogy egy órára vagy egy egész napra, nem lehet megmondani csak azt hogy elő fogg jönni az feltűnő. Furán távolság tartó, lehajtott fej, némaság és komorság esetleg bunkó viselkedés mikor hogy.

Kinézet:

Név: Lilith
Nem: Szuka
Kor: 2 éves
Fajta: Border Collie
Család:
Pár: Nincs
Testvér: Warren, Bishamon, Astrid és Astro
Tulajdonság: Egy zárkozott és nem túl beszédes szukáról van itt szó, nem valami társasági lény jol megvan egyedül de senkit se zavar el ha hozzá csapodik. Nem szereti ha valaki bele kontárkodik a múltjába mivel ahhoz senkinek semmi köze, legalább is ő ezzen az elven él. Kicsit komor és olykor bunkó de azért nem egy hárpia, a kölyköket kimondottan szereti bár a nagyobbakat már nem igazán. Egyszer volt szerelmes azóta se követ el akkora 'hibát' hogy az ő szavával éljünk. Általában szeret lustálkodni és sőtét helyeken megbújni de a szűk helyektől kiborúl, és persze ennek is megvan az oka. Nem egy játékos típus ha valaki annyira játszani akkar akkor ő nem a legjobb választás, ilyenkor jobb esetben leráz és magába fordul. Szereti a csöndet és a békét és minden ellenére nem egy harcias szuka, de persze ha ugy hozza a sors ő se fogja vissza magát még akkor se ha ebből véres verekedés lesz a vége. Kicsit se írtozik tőle de azt hogy legyőzzék, na azt nem szereti. Hogy gyengének tűnjön. Elesetnek. Persze lehet rá is számitani ha valakinek valami nyomja a lelkét és esetleg éppen se nem lustálkodik se semmi akkor meghalhagatja, arra nem add garanciát hogy tanácsot tudd addni de ha mégis akkor kerek perec a szemébe mondja nem habozik és nem is gondolkodik el rajta még egy másodpercet se. Gyakran egyedül megy élelmet keresni, és ritkán látni a falkában de ha szükség van rá mindig ott terem. Nem tudni hogy vagy honnan de ott van. A többi falkataghoz képest neki nem osztottak tűrelmet, vagyis egy ideig tűrtöztetti magát de ha kattan akkor futás van. Mivel gyakran el koborol sokszor napokig senki semmit se tudd róla maximum a testvérei mert nekik megemliti hogy hova megy, mindig ő volt a testvérekben a család fő pedig nem ő volt a legidősebb. Érthetően nem naiv szuka, bátor, komoly és makacs aki nem szereti ha parancsokat osztogatnak neki ő mindig a maga úra volt mástól nem fogad el semmit még tanácsot se a legvészesebb helyzetben se.
Történet: A család második legidősebb tagja Warren húga, Bishamon-Astrid és Astro nővére. Mindig ő gondoskodott a testvéreiről mert bátyja mindig elbohockodta a dolgokat ő pedig még kölyökként is komoly volt, akkor se játszot és nevetet mint a többi. Szüleire csak halványan emlékszik, ő sose volt kötödös tipus. Az apja elment hogy élelmet szerezen a családjának de sose tért vissza, az édesanyja pedig nem sokkal rá megbetegedet és el is távozott az élők világából. Sok-sok megprobáltatáson mentek keresztűl mire találtak egy falkát aki befogadta őket, és azóta is közöttük élnek. Testvéreik már jol beilleszkedtek de ő maga nem igazán találja a helyét, de ez persze nem is tántoritja el és nem is igazán zavarja jol megvan ugy ahogy van. Neki a testvéreink kivűl másra nincs szüksége. Egy éves volt mikor teljesen beleszeretett egy falka beli kanba, tényleg boldogok voltak legalább is ugy tűnt. Minden teljesen normálisnak tűnt, gyakran voltak együtt és találtak ki programokat akkor még egy kicsit Lilith is más volt kicserélődött, mosolyogt, nevetet és élt. De kiderült a kanról hogy egy valódi hárem típus, nem elégedett meg egy szukával több is volt amire fény derült és ez meghasitott benne valamit ismét vissza váltott azá aki eddig is volt sőt talán még rosszabb is lett. Összetőrték a szívét.

Kinézet:
 Tagok:
Diego
   Diego 23
×4   ×10   
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat