Megosztás: f i
   -----
 
----- Teljes neve: Dereck Wrolf
Mindennapos használt neve: Dereck
Becenevek:
Nem: Férfiú
Kor: 23 éves
Partner: -
Magasság: 185 centiméter
Testsúlya: 80 kilogramm
Jellem: Ami legelőször feltűnik, hogy mindig kedvesen mosolyog. Ha eszik, ha beszélget, ha olvas, ha vásárol, ha dolgozik, ha tanul... Mindig mosolyog. Ezzel igyekszik azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben. Igazából nem nagyon állnak közel hozzá az emberek, mert senkit nem enged igazán közel magához. Ezt leszámítva persze mindig kedves és udvarias. Külsejét leszámítva teljesen átlagos srác, és még csak azt se mondhatjuk rá, hogy rossz tanuló. Szóval leszűrhetjük ebből, hogy hiába a külső, amikor egy angyali belső rejt. Téves! Ha valóban ilyen egyszerű lenne a dolog, haja sem virítana ciánzöld színben. Szóval az a helyzet, hogy Dereck nem igazán szeret a családjáról beszélni. Ha lehet, kerüli a témát. Ha az illetõ mégsem ért a szóból, hát láthatja, milyen amikor igazán felbosszantják. Egyébként borzasztóan nehéz kihozni a sodrából. Már-már birka türelmű, és ez kapóra jön neki, mert az egyetemen másokat korrepetál. Természetesen nem ingyen. Neki is kell a pénz. Mindig a helyén van az esze, kerüli a konfliktusokat, illetve igyekszik azokat megoldani, ha már egyszer belecsöppent. Egyáltalán nem önbizalom hiányos. Igenis képes a sarkára állni, ha a helyzet megkívánja. Amíg másoknak azt mutatja, hogy egy határtalanul kedves és türelmes teremtés, addig belül teljesen üres és érzelemmentes. A szó legszorosabb értelmében, egyetlen érzelemre sem képes. Viszont profin tudja imitálni őket.
Élettörténet: Ha őszintén kéne beszélnem, azt mondanám, hogy majdnem gazdag családba született. Igen, majdnem. Ami azt illeti apja egy vagyonos, és befolyásos férfi, aki szemet vetett a csinos, ugyanakkor félénk és visszahúzódó szobalányra. Nem egészen kilenc hónappal később pedig megszületett Dereck. Mivel apja sokkal jobban szerette a szobalányt, mint érdekházasságból adódó feleségét, a fiút rögtön magához vette. Dereck anyja ezek után rövidesen lebetegedett, majd elhunyt. A fiúcska másik két féltestvérével nevelkedett, akik lenézték és gyűlölték őt, csak úgy, mint apjának felesége. A nő ott ártott szegény kölyöknek, ahol csak tudott, bátyjai szintúgy. Egyedül apja volt az, aki igazán szerette. A vállalat örököse természetesen a legidősebb fiú volt. Közte és Dereck között hat évnyi korkülönbség. Mark és Ben -a két testvér- elhatározták egy napon, hogy móresre tanítják a kis mitugrászt, mert képtelenek voltak elviselni, hogy apjuk jobban szeret egy kis korcsot, mint őket. Ben volt az, aki elcsalogatta az akkor tizennégy éves fiút a gondnok raktárába, mondván legidősebb bátyja, Mark balesetet szenvedett. A középső fiú azt hazudta neki, hogy a testvérükre ráborult a polc és most nem tud megmoccanni se, segítség kell neki, hogy kiszabaduljon. Dereck kérdés nélkül ugrott, hiszen bármennyire gyűlölte testvéreit, nem akarta, hogy bajuk essen. Ám belépve a raktárba, sehol nem látott egyetlen felborult polcot sem. Viszont mögötte kattant a zár. A legidősebb fiú pedig kegyetlenül megverte. Lábra se bírt állni majdnem egy hétig. Végül, amint nagykorú lett, elköltözött otthonról. A belvárosban lakik egy gyönyörű kis lakásban. Testvéreirõl azóta semmit nem tud, egyedül apjával tartja a kapcsolatot néha. Igazi párkapcsolata soha nem volt, mert mindig mindenki feladta. Senki nem volt képes még közel kerülni ehhez a kőből faragott szívhez.

Kinézet: / (rögtönözem x33)
Külsõ leírás: Első ránézésre azt gondolnánk, hogy egy semmirekellő utcakölyök, aki csak rongál és verekszik. Nos igen a cián színű, extrémnek is beillõ hajkorona erről árulkodik. Az igazat megvallva viszont egyáltalán nem olyan rossz ő, mint amilyennek látszik. Arca éles és férfias, ugyanakkor az az átkozott mosoly mégis barátságossá varázsolja. Szemöldöke ugyanolyan színben pompázik, mint hajának nagy része. Visszatérve hajára, jelenleg van benne egy vastag, szőke csík is, de nem igazán tetszik neki, ezért erősen gondolkodik rajta, hogy visszafesteti ciánzöldre. Szemei aranybarnák. Egyedül talán csak ezekből lehet kiolvasni némi mögöttes tartalmat. Persze nagyon igyekszik elrejteni még ezt is. Próbál egy kis életet varázsolni tekintetébe az üresség helyett. Ahogy haja is árulkodik róla, kedvenc színe a cián zöldje (vagy kékje, kinek hogy tetszik). Ruhái nagy része is ebben a színben pompázik. Szereti a csõnadrágokat és a bakancsokat, illetve szinte mindig sálat látni a nyakában. Sőt, nála a különböző könyvek is amolyan kiegészítővé nőtték ki magukat. Állandó jelleggel olvas valamit, amikor épp van egy kis szabadideje. Alkatra se nem túl magas, se nem túl alacsony. Nem kimondottan kigyúrt állat, rá inkább a szálkás izomzat jellemző. Persze, ha úgy adódik kiválóan meg tudja védeni magát. Ettől függetlenül ritkaságszámba megy, amikor verekedik. Testén több tetoválás és pearcing is található, de ezeket mind lelki zaklatottságából kifolyólag kötötte hozzá a sors. Amolyan emlékeztetőként szolgálnak számára, s képtelen tőlük megszabadulni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teljes neve: Logan DiLaurentis
Mindennapos használt neve: Logan
Becenevek: -
Nem: Fiú
Kor: 25 éves
Partner: -
Magasság: 175 centiméter
Testsúlya: 64 kilogramm
Jellem: Régebben, tinédzserkorában az a tipikus lúzer volt, akin mindenki gondolkodás nélkül átgázolt, és megalázott. Logan sosem volt az a típus, amibõl az iskola menõ fiúi lesznek, de nagyon kiskorában, apja szigorú nevelése alatt inkább az a fiú volt, akitõl mindig lehetett segítséget kérni, és nem nevették ki amiatt, mert mindig is okos volt, mert mindenkinek a barátja volt, és valamiféle megmagyarázhatatlan határozottság vette körül. Sajnos, miután apjának el kellett menni Irakba, és egyedül maradt otthon a nevelõnõvel, aki rettenetesen elkényeztette, ráadásul még szemüveges is lett, az önbecsülése a gimnázium kezdetével teljesen lecsökkent. Folyton kekszet tömött magába, ezzel próbálta föléleszteni szunnyadó boldogsághormonjait, ám nem jött a várva-várt boldogság, helyette jöttek bizony a makacs kilók. Nem tett jót neki, hogy sem apai szigor, sem anyai nevelés nem vette körül, csak a nevelõnõje nagymamáskodó gondoskodása. Ami egy bizonyos határon belül szuper, meg minden, csak éppen a gimnázium egy eléggé kényes hely, és egy agyonféltett, szódás szemüveges, kekszzabáló stréber fiú nem igazán állja meg ott a helyét. A lányok csak kihasználták, hogy olyan kedves, és amint megkapták az aznapi házi megoldásait, már el is felejtették, hogy a világon van, míg a fiúk egyszerûen csak folyton megalázták, ott kötöttek belé, ahol csak tudtak. Ám szerencsére ennek a rossznak vége szakadt, ugyanis apuci hazatért a frontról, és elküldte egy katonai iskolába. Ott Logan igazán megedzõdött, igazi férfi lett belõle. Most már belé sem mernének kötni, nem csak munkája miatt, hanem azért is, mert már a kisugárzása is azt mutatja: én FÉRFI vagyok. Katonaként eléggé sokat tanult, ám rendõrként még többet, arról, hogy hogyan kell bánni az emberekkel, és milyen típussal hogyan kell viselkedni. Egyetlen dolgot nem tanult még meg: a szerelmi élettel kapcsolatos dolgokat, ugyanis nagyjából nincs is olyanja, hogy szerelmi élet. Persze, nem szûz már, de… de. De hosszabb távú kapcsolata nem volt, az egy éjszakás kalandok lehetõségei viszont sohasem vonzották. Arról meg, hogy tizennégy évesen milyen nagy trauma volt számára arra rájönni, hogy meleg, ne is beszéljünk. Próbálta nõkkel, de nem történt csoda, nem tudták fölizgatni, szóval mondjuk úgy, nem nõvel vesztette el a szüzességét egy kanos katona pasikkal teli koleszban.
Élettörténet: Anyukája szülés közben meghalt, amit a katona apuka nem igazán viselt jól, viszont fiát sosem hibáztatta, minden szeretetét rá vetítette ki, sokat foglalkozott vele kiskorában. Jó apuka volt, és jó férj; sosem szeretett más nõt egész életében, csak a tragikusan korán elhalálozott feleségét. A fiával mindig szeretettel bánt, és jól nevelte, ám sajnos, a munkáját nem hagyhatta ott, és egyszer csak hívta a kötelesség, márpedig nem máshová, mint Irakba. A fiú meg rámaradt a dadára, aki viszont annyira imádta a kiskölyköt, hogy teljesen elkényeztette, és elrontotta, ami miatt egészen tizenhat éves koráig gondjai voltak. Egyrészt, a testalkatával, hiszen eléggé el volt hízva, másrészt az önbizalmával, ami eléggé lesüllyedt a béka ***e alá, a folytonos megaláztatások miatt. Éppen ezért nem hitte el gimnáziumban, hogy majd pont az iskola menõ szépfiúja zúgott belé, vagy legalábbis figyelt föl rá annyira, hogy eleinte csak megalázta, majd egyre inkább elkezdett rá nyomulni. Szegény, kicsi, pápaszemes, duci lúzer tudta magáról, hogy nem valami fõnyeremény, vagy legalábbis hagyta magát rábeszélni, hogy ez így van, és mikor egy tuti pasi figyelmének középpontjába került, egybõl megfutamodott. Ezt a megaláztatást már nem bírta volna elviselni, hogy ha belezúg még jobban a srácba, esetlegesen összejönnek, majd a srác kijelenti, hogy az egész csak fogadás volt, és megalázza mindenki elõtt, hogy egy ilyen lúzer hogy hihette azt, hogy a nagy Castiel szeme majd pont rajta fog megakadni. Ezért is jött jól, hogy apja végre hazatért a frontról, mert a férfi teljesen kiakadt, hogy az õ okos, édes, és férfinak nevelt fiából hogy lehetett egy ilyen, így egybõl katonai iskolába küldte a fiát, hátha ott megnevelõdik. Logan igazából eleinte nem bánta, hiszen úgy gondolta, bármi jobb annál a megaláztatásnál, hogy kiderül, Castiel csak szórakozott, ám abba nem gondolt bele, hogy bizony a katonaságnál is eléggé mindennapos dolognak számít az újoncok megalázása. Ám mindezt kibírta, és rajta teljesen jól használható a mondás: ami nem öl meg, az megerõsít. Rettenetesen megerõsödött mind lelkileg, mint testileg már egy két év alatt, és rajta történt meg a legtöbb, és legjobb változás. A katonai iskolát kitûnõvel járta ki, és bár apja csak annyit akart, hogy egy-két évet járjon ki ott, hogy férfivá válhasson, Logannak annyira megtetszett ez a dolog, hogy végig járta az iskolát, majd egybõl utána el is ment katonának. Viszont, miután visszatért Afganisztánból, egybõl leszerelt, és más munka után nézett, ugyanis neki az az élet nem volt való. A sok értelmetlen gyilkolás… nem, a lelke ezt nem bírta el, no meg a lábába ékelõdött repesz sem, ami majdnem teljesen lebénította a lábát, ám a rehabilitáció során annyira feljavította az állapotát, hogy már rendesen tud menni, csak szaladni nem tud. Ezért nem tudna rendes katonai szolgálatot vállalni, az íróasztal mögött ücsörgés meg nem az õ stílusa, így elment rendõrnek. Eleinte õ volt az újonc, ám mikor bemutatta, hogy nem gyengeségbõl szerelt le, van olyan jó, mint egy régi motoros rendõr, egybõl befogadta az õrs maga közé, ahol immár második éve dolgozik töretlenül. Régi életét, a gimnáziumi megszégyenítéseket próbálja elnyomni magában, ám a szerelmi életében még ma is nem kis gondokat okoz az, míg a háborúban átélt emlékei még mindig rémálmokként próbálják fölkelteni a figyelmét, hogy bizony azok nem szûntek meg csak attól, hogy leszerelt.

Kinézet:
Külsõ leírás: Igazi FÉRFI, így, csupa nagybetûvel. De tényleg! Egybõl látszik rajta, hogy vele aztán nem tanácsos újat húzni, még ha egyes öltönyei nem ezt a hatást keltik, akkor is. Nem mindennapi férfi, soha nem is volt az. Bár elég sok mindenen kellett keresztül mennie, hogy elérjen ideáig, de egyáltalán nem bán semmit, a múltja tette azzá, aki. Egy iszonyatosan helyes, szívdöglesztõ rendõr pasivá, aki ráadásul még udvarias is. Csodálatos kék szemei egybõl el tudnak bárkit kápráztatni, csókolnivaló ajkai pedig a nõk által oly kedvelt rúzs nélkül is olyan, mint a lédús, érett barack. És ami ez nem vicc, férfi létére tényleg ilyenek az ajkai! Haját mindig hátrazselézi, szinte sosem látni úgy, hogy nincsen minden egyes tincse szabályosan hátranyalva. Ám ez a stílus csak még férfiasabbá teszi, bármilyen meglepõ is. Arcának erõteljes íveit ajkainak, szemeinek és orrának íve lágyítja, ám nem teszi lányossá. Hófehér bõre nem tud barnulni, fizikailag képtelen rá, egyszerûen vörösödni tud, de azt nagyon. Érzelmeit is eléggé mutatja arcbõre, elég könnyen ki tud pirulni, sok-sok évébe telt leküzdenie azt, hogy ne minden apró érzésére vörösödjön el, hanem tényleg csak az igazi düh, vagy zavarba jövés miatt. Magas, izmos pasi, amit öltönyei, egyenruhája csak még inkább kiemel.
 Tagok:
Diego
   Diego 23
×4   ×10   
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat