Újság >> Cikkek

Not Natural at All
Megosztás: f i

Not Natural at All

Helló újra! :3
Szóval, nem tudom hogy hányan ismeritek az Odaát (eredeti címén Supernatural) című sorozatot. A lényeg, hogy ez a sorozat paranormális dolgokról szól, van benne szellemvadászat, démonok, kaland, dráma és persze minden más izgalmas dolog ami egy jó sorozathoz kell. Nos, egy Pawos társammal, a rövid leírásban is említett Who007 haverommal úgy gondoltuk hogy a szerepünket erre a témára és sorozatra alapoznánk. Tehát röviden: Ebben a szerepben szellemvadászok bőrébe fogunk bújni rejtélyeket megoldva és démonokat ölve, paranormális dolgokkal körülvéve.
Nem baj ha a sorozatot nem ismered, vagy még egy részt sem láttál belőle, a lényeg hogy ha érdekel a szerep, jelentkezz bátran! :3
Egyébként a sorozatot nagyon ajánlom, ha valaki kedvet kapott hozzá akkor keressétek fel youtube-on pár évadnak a bemutatóját, hátha majd valaki tényleg elkezdi nézni. Lehet hogy még a szerephez is megjön a kedvetek.^^

Nos, akkor jöjjön pár szabály (kötelező elolvasni ha jelentkezel!) :
-Semmi +18-as tartalom!
-Káromkodást lehetőleg mellőzzük. (én elnézem, de ez a paw egyik szabálya, ugyebár. Tartsátok be ha nem akartok tiltást kapni.)
-Nincs főnökösködés, irányítgatás, a vitát mellőzzük! Ha én és Who007 úgy gondoljuk hogy egy ember nem való a szerepbe bizonyos okok miatt, akkor a többi szerepjátékozó beleegyezésével tiltjuk így nem vehet részt többet a játékban!
-Ha mégis valakivel nem értesz egyet, akkor a vitát kérlek privátban intézd el!
-Ha valakinek van egy saját ötlete egy új kalandhoz vagy más tevékenységhez ami a többi ember karakterét is befolyásolja a szerepben, azt kérem előre jelezze az illető hogy mások is tudjanak róla és eldöntsék hogy tetszik-e nekik (pl.: ha valaki egy karakterét szeretné megölni hogy legyen egy új karaktere mert a régit megunta vagy csak egyszerűen szeretné abbahagyni a szerepet, vagy ha egy karaktert szeretnétek összehozni a másikkal, akkor szóljatok!).
-Senki ne kritizálja más karakterét!
-------------------------------
Adatlap:

Név: (lehetőleg valami értelmes. Én az angolt szeretem, de ha nagyon ragaszkodsz pl.: japán vagy magyar nevekhez akkor felőlem az is lehet.)
Kor: (emberi években kérem megadni, min. 16-tól max 40 éves korig.)
Nem: (remélem egyértelmű)
Történet: (min. 4 értelmes, lényegre törő mondat, nem felsorolás! Lehet 10-nél több mondatos, de azért regényt ne írjunk.)
Tulajdonságok: (min. 5 tulajdonság, értelmes mondatokban, ha lehet nem felsorolás, de ha nagyon-nagyon ragaszkodsz hozzá akkor lehet az is.)
Kinézet: (Kép vagy alapos leírás, de lehet mindkettő is.)
Egyéb: (Kabala, fegyver, bármi dolog amit még magának tart vagy egyéb fontos tudnivaló.)
-------------------------------
-Csinálhattok több karaktert, de mindenki csak annyit amennyit kordában tud tartani! Ha sok karakterrel szerettek részt venni, akkor én javaslom a max 4 karaktert, de elég 1 is.
-Az én karakterem adatlapját kommentben írom meg!
-ha megvan a karakterlapod, csak akkor csatlakozhatsz a szerepbe, ha én elfogadtam!
-A szerepet csak akkor kezdjük el, amikor én jelen vagyok!
-Olyan embereket szeretnék, akik már részt vettek 1-2 szerepben, tehát nem teljesen kezdőket. Nem kell profinak lenni, csak tudd hogy miről van szó.

Mindenkit tárt karokkal várok, minél többen vagyunk, annál jobb! :3

                                                                Black Hood és Who007

( 1351 megtekintés )

Szólj hozzá:

emese01 2019. 02. 10. 22:03  
hali

Stormy 25 2017. 07. 20. 17:29  
Who007, kevesebb nagybetűt írj!

Black Hood 2017. 07. 03. 16:12  
(Noki: Sam, Dean, Cas és Vanessa elmentek Illinoisba egy ügy miatt és Cas és Sam elmentek a rendőrségre, Dean és Vanessa pedig egy nő házához kérdezősködni)
Dean
Vanessa után mentem.

Nokedlii 16 2017. 06. 27. 18:14  
Mi volt eddig?

Rékácska32 2017. 06. 25. 13:11  
Vanessa

- Szívesen. - mondta a nő. - És azt is köszönjük szépen, hogy ilyen lelkiállapotban is tudott nekünk információt mondani és köszönöm a teát is. - mondtam, azzal az ajtó felé vettem az irányt.

Black Hood 2017. 06. 25. 12:46  
Dean
-Ömm...nincs.-válaszoltam.-köszönjük a segítséget, asszonyom.

Rékácska32 2017. 06. 25. 12:03  
Vanessa

- Értem. Nekem nincs több kérdésem. Magának van kérdése, biztosúr? - fordultam Deanhez.

Black Hood 2017. 06. 25. 0:00  
Dean
Visszaültem Vanessa mellé.

Black Hood 2017. 06. 24. 23:49  
(rendben! jöhetsz nyugodtan! :3 ja és nagyon nagyon nagyon nagy elnézést hogy nem voltam fent egy jó ideig de valahogy kiment az egész a fejemből a nyár miatt :/ )

Chieri 2017. 06. 24. 19:40  
(Omg. sajnálom, hogy eltűntem, de FFlány írt nekem , hogy van itt egy új szerep, szóval ha lehet, akkor becsatlakoznék, és kitalálok egy karaktert. )

Rékácska32 2017. 06. 23. 18:32  
Vanessa

Visszajött a nő.
- Elnézést, csak levegőznöm kellett. Folytathatja. - mondta a nő, szipogva. Visszaült a fotelba. - Tudja ki a feleség volt férje? - kérdeztem komoran, majd elvettem az egyik csészét és ittam a teát. - Nem, de asszem valami Peterson. - mondta, majd megtörölte a könnyes szemét.

Who007 2017. 06. 16. 12:04  
Sam
Gondolkoztam az ügyön.

Castiel

-Van valami terved?-kérdeztem Sam-et.

Rékácska32 2017. 06. 14. 18:38  
Vanessa

Bejött Dean a szobába.
- Nem tudtam meg semmit! Csak annyit hogy a rendőr felesége terhes volt, de nem a férjétől. A nő szerint a volt férjétől. - mondtam a férfinak a helyzetet.

1. oldal Következő

 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat