Újság >> Történetek / Sorozatok

Mit csináltál? - Bevezető
Megosztás: f i

Mit csináltál? - Bevezető

Egy zöld elő bolygón, ami tele van fákkal és élőlényekkel. Bár mindenki azt hinné hogy ez a Föld, de távolról tévednek. Ugyanis ezen a bolygón démonok élnek, békességben és szeretetben, amit úgy hívnak: Rehol. Legalábbis, eddig békességben éltek. Ugyanis Reholon, kitört egy csata: a démon király fia egy másik démon ellen. Az eső csak úgy esett, mintha dézsából öntötték volna. Az egyik kis dombon, két 16-17 körüli fiú harcolt egymás ellen.  Az egyikük, egy magas, göndör fekete hajú, smaragd kék szemű fiú volt, egy karddal a kezében. Ő volt, a király fia. A másikuk, kb. vele egy magasságban lévő, állig érő szőke hajú, barna szemű fiú, egy tőrrel a kezében. Ő meg egy paraszt volt.
- Simon, nem kell ezt csinálnunk! - mondta a fekete hajú fiú, levegő után kapkodva. - Te komolyan ezt akarod? Nézz csak körül! - mutatott a tömegre, akik a dombon lévő, két verekedő fiút nézték. Simon csak a fogta a tőrt a kezében.
- Te még mindig nem érted Edward? - kérdezte dühösen Simon. - Ez az egész a te hibád! - ordította, majd neki rohant a tőrrel együtt. Edward csak arrébb ugrott, kivédve a támadást.
- Miről beszélsz? Én nem csináltam ellened semmit! - mondta komoly arccal a fiú. Simon csak dühös tekintettel nézett, a volt barátjára.
- Nagyon rosszul áll neked a hazudozás, Edward! - mondta, majd megint neki támadt. Edward ezúttal lefogta a fiút.
- Még mindig nem értem Simon! Áruld már el! - Edwardon látszott, hogy végképp nem érti ezt az egész verekedést. Simon csak kirántotta a kezeit a szorításból, de Edward csak az erejével erőpajzsot csinált maga körré.
- Hagyjátok abba fiúk! - rohant fel a dombra, egy kb. 10 cm alacsonyabb, derékig érő mogyoróbarna hajú, és szemű lány. - Hisz barátok vagytok!
- Cassandra, kérlek maradj ki ebből! - kiáltotta Simon. Edward akkor értette meg az egészet: Cassandra miatt van az egész. Hirtelen az erőtér eltűnt. Simon hirtelen beleszúrta a tőrt a barátjába.
- Edward! - kiáltotta fel Cassandra. A fiú felöklendezett pár csepp vért és elájult.
- Sajnálom! - mondta Simon, komoly arccal. A tömeg hirtelen elhallgatott, mindenki Simonra nézett. Egy férfi átakart jutni a tömegen, mindenkit fellökött. Mikor a dombra ért, lehajolt a halott fiúhoz és fölemelte.
- Fiam! - mondta könnyes szemekkel. Majd Simonra nézett. - Börtönben vele! - mondta rezzenéstelen arccal. Megjelentek a katonák és elhurcolták a fiút. Simon még utoljára hátra nézett, de csak a síró Cassandrát és a halott barátját látta, a király karjaiban.

Köszönöm hogy elolvastad! Hogyha szeretnél folytatást, akkor írd meg kommentben. 

( 198 megtekintés )

Szólj hozzá:

Lidl 14 2017. 08. 19. 19:37  
Folytasd, légyszi, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, mit hozol ki ebből :'D

Miku chan 2017. 07. 22. 10:45  
Aztaa! Ez király lett! Nagyon tetszik! Lesz folytatás? Annyira jó, most olvasni akarnám tovább! :3


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat