Újság >> Cikkek

S.H.I.E.L.D. tanoncok
Megosztás: f i

S.H.I.E.L.D. tanoncok

Sziasztok! Jöttem egy kicsit rondítani a levegőt, aki örül ennek, az örüljön. Aki nem... hát az így járt! Na, de visszatérve a szerepre. Amint a címből is kiderülhetett ez ilyen Marveles szerepjáték lenne.

Történet:

A HYDRA egyre veszélyesebb és egyre több fegyvert készítenek, hogy elpusztítsák a S.H.I.E.L.D.-et, a Földet és a Bosszúállókat. Az utóbbi pár hónapban egyre több S.H.I.E.L.D. ügynök tűnik el, vagy lepleződik le és egyre kevesebben vannak már. Ezért Fury igazgató kitalálta, hogy egy csapat fiatalból kéne csapatot toborozni. Legalább 2000 15-19 körüli fiatalokból, csökkentették a létszámot 100-ra. Végül meg lett a 10 főből álló csapat, akiknek a háromnegyede úgy tudja, hogy egy kiváló tehetséggondozó iskolába vették fel őket. Az új csapatnak meg kell tanítani a közel harcot, a fegyverek használatát és a túlélést, miközben a HYDRA ellen és más veszélyekkel is harcolniuk kell. De a S.H.I.E.L.D.-nél vészesen fogyatkoznak az ügynökök, az igazgató egy esetleges téglára gyanakszik. Vajon ki lehet a tégla? Persze, lehet hozni S.H.I.E.L.D.-es ügynököket is.

Kezdés: Onnan kezdünk, hogy mindenki idekerült és a tárgyalóteremben vannak, ahol Fury közli velük a dolgokat.

Szállás: A S.H.I.E.L.D egy régebbi kisebb bázist rendezett el, az újoncoknak. Az első emeleten van a konyha és a nappali. A második emeleten a szobák. A harmadik emeleten pedig egy edzőterem és egy kisebb pihenőszoba.

Adatlap:

Név: (bármi amit szeretnél)
Kor: (15-40)
Nemzetiség: (amerikai, portugál, magyar, bármi)
Történet: (ide legalább minimum 6-7 mondat)
Tulajdonság: (itt is minimum 7-8 mondat)
Fegyver: (milyen fegyvert fog majd használni, vagy milyen fegyvert tud használni?)
Egyéb: (nem kötelező!)
Kinézet: (kép vagy leírás)

Szabályok:

- A Paw szabályai!
- Kerüljük a káromkodást!
- A veszekedéseket privátban intézzétek el!
- Nem szóljuk le más karakterét!
- Lehet hozni Bosszúállót, vagy egyéb Marvel karaktert (vagy annak gyerekét)!

Szerintem ennyi lett volna. Na, nem is rontom tovább a levegőt. Jelentkezőket bármikor fogadok! Jó szórakozást mindenkinek! Rékácska32.

( 29 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzszólás ebben a topicban.


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat