Újság >> Cikkek

S.H.I.E.L.D. tanoncok
Megosztás: f i

S.H.I.E.L.D. tanoncok

Sziasztok! Jöttem egy kicsit rondítani a levegőt, aki örül ennek, az örüljön. Aki nem... hát az így járt! Na, de visszatérve a szerepre. Amint a címből is kiderülhetett ez ilyen Marveles szerepjáték lenne.

Történet:

A HYDRA egyre veszélyesebb és egyre több fegyvert készítenek, hogy elpusztítsák a S.H.I.E.L.D.-et, a Földet és a Bosszúállókat. Az utóbbi pár hónapban egyre több S.H.I.E.L.D. ügynök tűnik el, vagy lepleződik le és egyre kevesebben vannak már. Ezért Fury igazgató kitalálta, hogy egy csapat fiatalból kéne csapatot toborozni. Legalább 2000 15-19 körüli fiatalokból, csökkentették a létszámot 100-ra. Végül meg lett a 10 főből álló csapat, akiknek a háromnegyede úgy tudja, hogy egy kiváló tehetséggondozó iskolába vették fel őket. Az új csapatnak meg kell tanítani a közel harcot, a fegyverek használatát és a túlélést, miközben a HYDRA ellen és más veszélyekkel is harcolniuk kell. De a S.H.I.E.L.D.-nél vészesen fogyatkoznak az ügynökök, az igazgató egy esetleges téglára gyanakszik. Vajon ki lehet a tégla? Persze, lehet hozni S.H.I.E.L.D.-es ügynököket is.

Kezdés: Onnan kezdünk, hogy mindenki idekerült és a tárgyalóteremben vannak, ahol Fury közli velük a dolgokat.

Szállás: A S.H.I.E.L.D egy régebbi kisebb bázist rendezett el, az újoncoknak. Az első emeleten van a konyha és a nappali. A második emeleten a szobák. A harmadik emeleten pedig egy edzőterem és egy kisebb pihenőszoba.

Adatlap:

Név: (bármi amit szeretnél)
Kor: (15-40)
Nemzetiség: (amerikai, portugál, magyar, bármi)
Történet: (ide legalább minimum 6-7 mondat)
Tulajdonság: (itt is minimum 7-8 mondat)
Fegyver: (milyen fegyvert fog majd használni, vagy milyen fegyvert tud használni?)
Egyéb: (nem kötelező!)
Kinézet: (kép vagy leírás)

Szabályok:

- A Paw szabályai!
- Kerüljük a káromkodást!
- A veszekedéseket privátban intézzétek el!
- Nem szóljuk le más karakterét!
- Lehet hozni Bosszúállót, vagy egyéb Marvel karaktert (vagy annak gyerekét)!

Szerintem ennyi lett volna. Na, nem is rontom tovább a levegőt. Jelentkezőket bármikor fogadok! Jó szórakozást mindenkinek! Rékácska32.

( 314 megtekintés )

Szólj hozzá:

Barnes. 18 2018. 10. 07. 11:10  
Hali:3
Ide még lehet jelentkezni, vagy teljesen kihaltunk?

Black Hood 2018. 05. 29. 22:31  
Na jó, mivel nem vagyok túl kreatív mostanság, ezért hozom Agent Loki-t, azaz a fiatalabb Lokit akivel már voltam egy korábbi szerepben, ha nem baj :3

Black Hood 2018. 05. 22. 20:59  
ahhj annyira kevés időm van hogy hihetetlen D': de előbb utóbb csak kitalálok valamit

  - megszűnt felhasználó - 0 2018. 05. 05. 17:38  
Én is jövök majd! ^^

Black Hood 2018. 04. 19. 13:03  
na, majd én is kitalálok valami karaktert :3  végre kezdünk feléledni *-*

Who007 2018. 04. 17. 19:20  
Réka: Köszi. Nem baj, hogy nem írtad oda szerintem a névből is ki lehet következtetni vagy aki akarja odaírja, hogy fiú vagy lány-e a karatere. A te karakterlapodra kíváncsi vagyok amúgy :3

Rékácska32 2018. 04. 15. 16:29  
Who: Elfogadva. Nagyon jó lett! De amúgy most jöttem rá, hogy egy pici hibát vétetettem a karakterlappal kapcsolatban: kihagytam a nemet. (de így is tudom, hogy Jodie lány! Csak most tűnt fel, így pár hónap után.)

Who007 2018. 04. 15. 14:56  
Na haló! Meggyüttem a karilappal! :3

Név: Jodie Carter
Kor: 16
Nemzetiség: Amerikai
Történet: New York-ban nőtt fel, normális családi körülmények között. Egyke, de nem is siránkozik testvér után. Apja szerelő, anyja egy ingatlan irodában dolgozik. Általánosban jó tanuló volt, amíg be nem szippantotta a filmek, sorozatok, bandák és egyebek nagy világa és ezért középsuliban a jegyei elég vegyesek. A Tumblr posztokat "inhalálva" éli életét, a zene az őrangyala és a filmek/sorozatok teljesen más vizekre sodorták. Ezt úgy kell érteni, hogy elkezdett történeteket (fanfiction) írni, néha versek is keletkeznek.
Tulajdonság: Visszahúzódó, félénk teremtés. Kiskorában könyvmoly volt, most a fanfiction tengerben evez. A tanulás és a kamaszkor nehézségei neki is megkeserítették az életét, ezt a bal csuklóját díszítő hegek igazolják. Képregény rajongó, segítőkész és hűséges. Megértő, és ritkán mérges/ideges, de ha nincs boldog kedvében akkor beszól bárkinek. Szociális szorongása megakadályozza, hogy izgulás nélkül beszéljen tömeg előtt, vagy hogy esetleg kaját kérjen magának valami gyorskajáldában. A nap nagy részében fél fülhallgatóval járkál, néha énekel is.
Fegyver: Majd pisztolya lesz, de eddig nem volt nála fegyver.
Egyéb:-
Kinézet: 165 cent magas, átlagos testalkatú (nem is duci de nem is vékony annyira). Rövid barna hajú és barna szemű. Szemüveges és a kontaktlencsét sose próbálta ki de nem is tervezi. Átlagos öltözéke egy valamilyen filmmel, sorozattal, videójátékkal, bandával kapcsolatos póló (szóval fandom merch), farmer és bármilyen márkájú tornacipő. Nem sminkel, csak különleges alkalmakkor és ékszert is csak akkor vesz fel.

Remélem jó lett. c:

Petra33 12 2018. 04. 14. 20:50  
Jeli!

Who007 2018. 03. 16. 16:19  
Eyyyyy ezt ki nem hagynám, lehet én is jövök.

Helia 73 2018. 03. 14. 19:04  
Szerintem én jövök(:

Black Hood 2018. 03. 10. 23:27  
uhh na végre egy jó kis marveles szerep *-* még gondolkozom, lehet jelizek :3


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat