Újság >> Cikkek

Wölfen  ist gefährlich
Megosztás: f i

Wölfen  ist gefährlich

Sziasztok mielőtt tartanék egy rövid beszámolót az előtt beszéljünk a címről . Szóval szerintem észre vettétek hogy nem angol vagy magyar hanem most németül van. Gondolom a többség angolul tud jobban de a cím nem is olyan nehéz . Na de bontsuk fel a címet . Szóval Der Wolf , Die Wölfen a Wolf németül és angolul is ugyan azt jelenti de a Wölfen már többes szám vagy is farkasokat jelent. Ist ez csak egy segéd ige semmi más s a legvégén van a gefährlich ami veszélyest jelent ( ejst geférlikt). A németek nem úgy olvassák Farkasok veszélyesek hanem elenkezöleg vagyis Veszélyes farkasokat jelent.Szóval ennyi lenne az előszó hiszen jól megírtam egy komplett német órát de min 1 . A lényeg hogy jó szórakozást és jöjjön a történet de állj  előbb hogy ez milyen farkasos szerepjáték. Szóval 3 falka lesz az egyik a Moon falka ide hozom az alfa szukát és Pawwy az alfát de bétát lehet hozni . A Magic falkába kellene Alfa pár és béta kéne. A Wölfen falába hozom a bétát de az Alfa párt ide is lehet hozni.
Történet:
Az emberi nép egyre nehezebben viselte el a vadonban élő farkasokat. Egyre többet jöttek be a faluba lopni gyenge , vagy kisebb testű állatokat.Egyszer egy fiatal férfi és barátai elindultak hogy elkergesék ki írtsák a farkasokat. Napokig harcoltak a puskák ellen a falkák de nem járt senki sikerel . Egyik nap 3 falka lett az útolsó túlélő . Ők egymás falkáit gyűlőlték sőt támadták őlték volna. A három fal ka elment bejeb az erdő mélyére ahol táláltak egy helyet minden falka magának .
Azót harcban élnek de vissza kell foglalniuk az emberek által belekot részt.

Karilapok:
Név: angol , német , magyar.
kor: újszülöttöl 15 ig
nem: kan - szuka
tulajdonság: 3 sor
történet: nem kötelező de jó lenne
egyéb: 1 dolog róla
kinézet: kép
ismertetője: miről ismerjük fel

Kariajim:
Seraph: ( a fekete a szürke a lánya Imperia)
Imperia:
Dragon kan:
Moon szuka:
Drak kan:
Blue kan:
Angel szuka
Azura szuka:
Ha közben születnek kölykök nekik is meg kéne írna a lapjukat.A szerelemnek nem szabok határt szóval lehetnek szerelmesek.

( 339 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzszólás ebben a topicban.


 
  Paw.hu  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat